Oledone Nighthawk S5 32"

Oledone Nighthawk S5 32"

  • Premium LED ramp
  • 9450 lumen
  • IP68
  • E-märkt (E1 R112)
  • 3 års garanti

Oledone Nighthawk-serien är speciellt framtagen för både ljusentusiaster och åkerier med väldigt höga krav på belysning. Oledone Nighthawk S5 32" är E-märkt enligt E1 R112 vilket betyder att denna LED ramp får användas runt om i hela Europa. Lamphuset är robust och uppfyller IP68. Nighthawk kännetecknas av hög kvalitet och en design som slår det mesta för användning på både personbilar och lastbilar. Ett optimerat reläkablage medföljer.

Fraktfritt denna veckan!

4 495 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

PREMIUM KVALITET MED 3 ÅRS GARANTI

Nighthawks lamphus är korrisionsskyddat med anodiserad aluminium (6063), glaset är nästintill okrossbart tack vare polykarbonat material och därmed helt stenskottsäkert. Led rampen drivs av noggrant utvalda premium dioder från amerikanska Cree som genererar en imponerande ljusstyrka på otroliga 9450 lumen. Nighthawk levererar en komplett ljusbild med fokus på både längd och bredd.


SLIMMAD DESIGN MED ÄKTA IP68 KLASSNING

Oledone Nighthawk är en slimmad LED ramp som passar perfekt att montera i både grillen eller spoilern. Den är utrustad med ett kraftfullt EMC störningsskydd för att undvika radiostörningar eller störning på exempelvis GPS. Nighthawk är utvecklad från grunden och framtagen för en minimal värmeutveckling vilket möjliggör en konstant maximal driveffekt. Dess höga IP-klassning gör att den klarar vårt hårda nordiska klimat med råge och du behöver aldrig oroa dig för korrosion på lamphuset från våra saltade vägar eller att fukt ska bildas innanför lampglaset

KOMPLETT OCH ANVÄNDBAR LJUSBILD

Oledone Nighthawk levereras med en otroligt fin och jämn Combo ljusbild som erbjuder det bästa från två världar. Dioderna på sidorna ger en spridning på 35 grader medan dioderna i mitten ger en spridning på 10 grader med lång kastlängd. Då får därmed en fin bredd och god räckvidd på en och samma gång. Combo är den ljusbild som är mest optimal för extraljus. 

Specifikationer

Spänning 10-32V
Strömförbrukning 8,75 Amp vid 12V
Ljusflöde 9450 lumen
LED 21 st 5W CREE
Fäste Steglös skena på ljusrampens undersida, 30 graders justeringsmöjlighet i höjdled
Lins Polykarbonat
IP Klassning IP68
Livslängd 50 000 timmar
Höjd 47 mm (exkl. monteringsfäste)
Längd 810 mm
Djup 85 mm
Garanti 3 år
Övrigt Ventilerande membran (Gore-Tex principen) som släpper ut eventuell kondens
Artikelnummer 303129

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!