Återförsäljare - Ljusgiganten.se

Återförsäljare

Ljusgiganten erbjuder högkvalitativa belysningsprodukter till ett av Nordens lägsta ÅF-priser. Vi förfogar över ett stort sortiment och utökar hela tiden med nya produkter som är anpassade för den nordiska marknaden. Vi erbjuder LED produkter som kan tillämpas inom flera olika områden, allt ifrån bygg och industri till butiker och hemmiljöer. Vi har direktkontakt med väletablerade fabriker vars produkter flitigt används av stora multinationella företag runt om i världen. Med hjälp av egna inköpskontor lyckas vi prispressa som få andra aktörer samtidigt som vi bibehåller en hög kvalitet för samtliga produkter.

Gör som många andra företag i Sverige och låt oss bli ditt förstaval som leverantör av LED belysning, vare sig ni är en återförsäljare eller endast har planer på att byta ut era traditionella lysrör i er lokal. Med Ljusgiganten kan du känna dig trygg då vi utöver våra högkvalitativa produkter även delar med oss av vår expertis inom området för att hjälpa er med energibesparingar som i sin tur sänker era kostnader.


ARBETSBELYSNING

Våra produkter använder teknologi från världsledande chipset tillverkare som amerikanska Cree och taiwanesiska Epistar. Vårt utbud av arbetsbelysning består av både led lampor av högsta kvalitet. Vi säljer arbetsbelysning av flera kända varumärken såsom väletablerade Oledone och världsledande Vision X. Vårt sortiment skiljer sig markant från det standardutbud av arbetslampor som finns tillgängliga hos svenska återförsäljare. Samtliga Oledone arbetsljus är IP68 klassade och har ett ljusgenomsläpp på mer än 93% som endast kan uppnås av kända märkeslampor som Tyri, Hella m.fl till betydligt högre priser. Samtliga Vision X lampor är IP69K klassade och erbjuder det bästa marknaden har att erbjuda. Vi har tillgång till ett betydligt större sortiment av produkter än vad som finns tillgängligt i vår webbshop.


GÅRD OCH INDUSTRI

Våra LED strålkastare som marknadsförs under varumärket Lumiqa använder teknologi från amerikanska Bridgelux som är ett av de världsledande företagen inom chipset tillverkning. Lumiqa strålkastarbelysning använder sig av COB teknik (chip on board) vilket är nästa steg i LED utvecklingen. Detta medför en bättre värmeavledning, längre livslängd samt ett högre ljusflöde än konkurrerande LED-strålkastare ute på marknaden


VARNINGSLJUS

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika LED varningsljus. Våra blixtljusramper är utrustade med högkvalitativa komponenter och produkterna är av genomgående mycket hög kvalitet. Varningsljusen som ni finner i vår webbutik används av både räddningstjänst, kustbevakning och statliga myndigheter runt om i världen.


ÖVRIG LED BELYSNING

Vi levererar även led belysning för inomhusbruk såsom led spotlight, led downlight och led high bay m.m. Om du inte hittar produkten du letar efter kan du kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon. 

Vid intresse skicka ett mail till info@ljusgiganten.se. Vänligen skriv en kortare presentation om ert företag och bifoga ert organisationsnummer. Vi ser fram emot ett nära samarbete med er!


Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!