Återförsäljare - Ljusgiganten.se

Återförsäljare

Ljusgiganten erbjuder högkvalitativa belysningsprodukter till ett av Nordens lägsta ÅF-priser. Vi förfogar över ett stort sortiment och utökar hela tiden med nya produkter som är anpassade för den nordiska marknaden. Vi erbjuder LED produkter som kan tillämpas inom flera olika områden, från bygg och industri till butiker och hemmiljöer. Vi har direktkontakt med väletablerade fabriker vars produkter flitigt används av stora multinationella företag runt om i världen. 

Gör som många andra företag i Sverige och låt oss bli ditt förstaval som leverantör av LED belysning. Nedan finner ni information om våra olika produktsortiment. 


EXTRALJUS

Extraljus och ljusramper utgör en stor del av vårt sortiment. Vi erbjuder led ljusramper i flera olika prisklasser och utföranden beroende på användningsområde. Gripen extraljus och våra Supervision ramper erbjuder en perfekt balans mellan kvalitet och pris och levereras med en 2 års garanti. Deluxe-serien lämpar sig för konsumenter med ett stort behov av ljus med lång räckvidd och hög kapslingsklass. Deluxe-serien levereras med 5 års garanti och konkurrerar med varumärken som Rigid och Baja Design till ett betydligt billigare pris.


ARBETSBELYSNING

Våra produkter använder teknologi från världsledande led tillverkare som Cree, Osram, Philips, och Epistar. Vårt utbud av arbetsbelysning består av noggrant utvalda arbetsljus som är speciellt framtagna för att klara vårt tuffa nordiska klimat. Vi levererar arbetsbelysning av flera kända varumärken, bl.a. Oledone, Supervision och Vision X. Vår inköpsavdelning lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet och vi arbetar globalt med fokus på att finna de produkter som ger mervärde för våra kunder. Samtliga Oledone arbetsljus är IP68 klassade och har ett ljusgenomsläpp på mer än 93% som endast kan uppnås av kända märkeslampor som Tyri, Hella m.fl till betydligt högre priser. Vi har tillgång till ett betydligt större sortiment av produkter än vad som finns tillgängligt i vår webbshop. Tveka inte att kontakta oss om din favoritlampa saknas.


GÅRD OCH INDUSTRI

Våra LED strålkastare används flitigt av både privatpersoner, små som såväl stora företag. Dessa är optimala som platsbelysning för både privat och professionellt bruk. Vi använder främst Philips och amerikanska Bridgelux som är ett av de världsledande företagen inom led tillverkning. Vår strålkastarbelysning använder sig av COB teknik (chip on board) vilket är nästa steg i LED utvecklingen. Detta medför en bättre värmeavledning, längre livslängd samt ett högre ljusflöde än konkurrerande LED-strålkastare ute på marknaden.


VARNINGSLJUS

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika LED varningsljus. Våra kvalitativa blixtljusramper uppfyller ECE-65 Klass 2 och är troligtvis marknadens mest prisvärda takramper. Varningsljusen som ni finner i vår webbutik används av både räddningstjänst, kustbevakning och statliga myndigheter i hela Norden.


ÖVRIG LED BELYSNING

Vi levererar även led belysning för inomhusbruk som exempelvis led lysrör och led armaturer. Vi erbjuder även kraftfulla pannlampor som lämpar sig perfekt i joggingsspåret. Om du inte hittar produkten du letar efter kan du kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon, vi lovar alltid snabb återkoppling.


För att bli återförsäljare, vänligen skriv en kortare presentation om ert företag och bifoga ert organisationsnummer. Vi ser fram emot ett nära samarbete med er!

Vid intresse skicka ett mail till info@ljusgiganten.se eller ring oss på 031-387 53 00. 


Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!