Återförsäljare

Ljusgiganten erbjuder högkvalitativa belysningsprodukter till ett av Nordens lägsta ÅF-priser. Vi förfogar över ett stort sortiment och utökar hela tiden med nya produkter som är anpassade för den nordiska marknaden. Vi erbjuder LED produkter som kan tillämpas inom flera olika områden, från fordon som bil, lastbil och marin till bygg och industri. Vi har direktkontakt med marknadsledande tillverkare och erbjuder belysningslösningar anpassade för våra kunders behov.

Gör som många andra företag i Sverige och låt oss bli ditt förstaval som leverantör av LED belysning. Nedan finner ni information om våra olika produktsortiment. 


EXTRALJUS

Extraljus och extraljusramper utgör en stor del av vårt sortiment. Vi erbjuder marknadsledande produkter i flera olika prisklasser och utföranden beroende på användningsområde, från prisvärda Helix extraljus till premium lampor från välkända Supervision. I vårt sortiment hittar du också märken som W-Light, Bosch, Seeker och X-Vision. 


ARBETSBELYSNING

Våra produkter använder teknologi från ledande tillverkare som Cree, Osram, Philips, och Epistar. Vårt utbud av arbetsbelysning består av noggrant utvalda arbetsljus som är speciellt framtagna för att klara vårt tuffa nordiska klimat. Vi levererar arbetsbelysning av flera kända varumärken, bl.a. Sae, Oledone, Bullboy, Bullpro och Nordic Lights m.fl. Vår inköpsavdelning lägger stor vikt vid kvalitet och säkerhet och vi arbetar globalt med fokus på att finna de produkter som ger mervärde för våra kunder. Vi har tillgång till ett betydligt större sortiment av produkter än vad som finns tillgängligt i vår webbshop. Tveka inte att kontakta oss om din favoritlampa saknas.


GÅRD OCH INDUSTRI

Våra LED strålkastare används flitigt av både privatpersoner, små som såväl stora företag. Dessa är optimala som platsbelysning för både privat och professionellt bruk. Vi använder främst Osram och amerikanska Bridgelux som är ett av de ledande företagen inom led-chip tillverkning. Vår strålkastarbelysning använder sig av COB teknik (chip on board) vilket är nästa steg i LED utvecklingen. Detta medför en bättre värmeavledning, längre livslängd samt ett högre ljusflöde än konkurrerande LED-strålkastare ute på marknaden.


VARNINGSLJUS

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika LED varningsljus. Våra kvalitativa blixtljusramper uppfyller ECE-65 Klass 1 och 2 och är troligtvis marknadens mest prisvärda takramper. Varningsljusen som ni finner i vår webbutik används av både åkerier, räddningstjänst, kustbevakning och statliga myndigheter i hela Norden.


ÖVRIG LED BELYSNING

Vi levererar även led belysning för inomhusbruk som exempelvis led lysrör och led armaturer. Vi erbjuder även kraftfulla ficklampor och pannlampor som lämpar sig perfekt i joggingsspåret. Om du inte hittar produkten du letar efter kan du kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon, vi lovar alltid snabb återkoppling.


För att bli återförsäljare, vänligen skriv en kortare presentation om ert företag och bifoga ert organisationsnummer. Vi ser fram emot ett nära samarbete med er!

Vid intresse skicka ett mail till info@ljusgiganten.se eller ring oss på 031-387 53 00. 


Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!