Om oss

Om företaget

cms-img

Ljusgiganten.se är ett svenskägt företag med fokus på både fordonsbelysning och industri. Vi sätter kvalitet framför kvantitet och lägger stor vikt på engagemang och service då en nöjd kund är en återkommande kund. Direktimport från världsledande fabriker utan mellanhänder kombinerat med låga utgifter resulterar i en prispress som få av våra konkurrenter kan matcha.

Vi strävar alltid efter att få fram högkvalitativa produkter med lång livslängd och har därför valt att endast använda oss av världsledande chipset tillverkare inom LED branschen som amerikanska Cree, Bridgelux, Osram, Lumileds och Epistar. Samtliga av våra produkter är CE-märkta och många är även E-märkta.

  • Noggrant utvalda produkter av högsta kvalitet
  • Snabba leveranser
  • 30 dagar öppet köp

Vår vision

cms-img

Målsättning

Ljusgiganten har ett mål som ligger oss varmt om hjärtat och det är att göra det enkelt för dig som kund, oavsett om du bara tänkt uppgradera fordonsbelysningen på din bil eller letar efter nya arbetslampor till företaget, så erbjuder vi en lösning för dig. Med hjälp av stilren design och videopresentationer försöker vi förenkla valprocessen av produkter för våra kunder. Vi erbjuder branschens bästa garantier och i vissa fall uppgår garantin till hela 5 år.

Detta är ett resultat av att vi med stor omsorg valt att samarbeta med tillverkare som delar vår vision gällande kvalitet och funktionalitet. Våra produkter har noggrant testats av tillverkaren för att garantera att produkten uppfyller de krav som utlovas på vår webbsida. Du kan därför som kund känna dig bekväm över ditt val av butik när du handlar hos oss. Vi på Ljusgiganten vill vara med och bidra till ett mer miljövänligt och energieffektivt samhälle som i sin tur kommer att skapa bättre förutsättningar för framtida generationer.

Ett urval av våra kunderFri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!