BÅTTILLBEHÖR

Vår led belysning för båt & marin är speciellt framtagen för utvändig belysning i extrema vattenmiljöer. Lamporna är snygga och stilrena till utseendet och levereras även med vit färg för att matcha båtens utsida. Vår båt belysning är vattentålig och till största del IP69K-klassat vilket också är den högsta kapslingsklassen för båt lampor.

Läs mer

Är led eller halogen lampor bäst som båt belysning?

Led belysning har på senare år blivit förstavalet när man ska uppgradera sina marina lampor p.g.a dess enorma fördelar över äldre belysningstekniker. Led lamporna i vårt sortiment är otroligt energieffektiva och lätta att installera.

Passar lamporna till alla båtar?

Våra båtlampor passar både till motorbåtar, segelbåtar men också större fartyg. Vi har både navigationsljus (lanternor), ankarljus, manöverljus och gångljus i vårt sortiment. Led lamporna är till utseendet väldigt snarlik äldre klassiska lampor med halogen teknik med den viktiga skillnaden att lamphuset är betydligt mindre till skalan.

Vilken egenskap är viktigast för led strålkastare till båt?

Man bör tänka på att köpa en led strålkastare med hög ljusstyrka så att båten tydligt syns ute på farvattnet. Även kapslingsklassen är viktig att ta hänsyn och högre kapslingsklass är att föredra vid svåra väderförhållanden. Det är bättre att investera i en lite dyrare lampa framförallt om man tänkt använda led lampan som nattbelysning eller sökarljus.

Vad har ni för garantier?

Våra marina lampor använder sig av Cree lysdioder av högsta kvalitet. Lamphusen är otroligt robusta vilket borgar för mycket god kvalitet. Vi erbjuder garantier upp till 5,5 år beroende på modell. Vi har billiga båt lampor för den mer budget medvetne konsumenten och dyrare lampor för yrkesproffs.

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!