LED KONVERTERING

Vi erbjuder ett brett sortiment av 12V och 24V led konvertering med fokus på säkerhet och prestanda. Våra led konverteringskit passar till bland annat H4, H7, H8, H9, H11, H16, H27, HB3 och HB4 sockel beroende på modell. Samtliga produkter håller hög kvalitet och är fullt kompatibla med vår fordonsbelysning.
Läs mer
Det finns 7 produkter.

Varför välja LED konvertering?

LED konvertering innebär en mängd fördelar gentemot glödlampor. LED lampor erbjuder en lång livslängd vilket gör dom betydligt mer kostnadseffektiva än vanliga glödlampor. Med våra IPF får du ett avsevärt mycket bättre ljus vilket ökar körsäkerheten. Vår LED konvertering som uteslutande tillverkas av världsledande japanska företaget IPF garanterar att du aldrig behöver oroa dig för att blända dina medtrafikanter eller att besiktningen inte ska godkännas. Vi avråder våra kunder från att handla billiga LED kit produkter som ofta krånglar p.g.a undermålig kylning och design vilket ökar risken för överhettning.

Vilken LED konvertering bör jag välja till min bil?

Lampsocklarna H1, H7 och H4 är de mest vanliga på marknaden idag. Det är viktigt att du noggrannt undersöker vilken sockel som passar till din bil innan du beställer ett LED konverteringskit från vår butik. Kontakta vår support ifall du är osäker på vilken modell du ska välja.

E-godkänd LED konvertering

Efter att vi noggrant övervägt flera kända tillverkare som både Philips och Osram så valde vi till slut IPF som är ledande inom sitt område. IPF LED konvertering är e-godkänd och uppfyller kraven både vad gäller ljusstyrka och spridningsvinklar för att få användas i den vanliga trafiken.

Klarar LED konvertering besiktning?

Vår LED konvertering från IPF är optimerat och milimeteranpassat in i minsta detalj för att kunna återskapa en så exakt ljusbild som möjligt ur en halogenreflektor. När du genomför ett byte från halogen till LED i halvljus och dimljus krävs det i normala fall att du genomför en strålkastarrengöring eller en automatisk nivåreglering och därefter godkännande i registreringsbesiktning. Vid konvertering med led av helljus krävs dock ingen registreringsbesiktning.

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!