LED ramp X-Vision Genesis 600 Curved Paket

PAKET X-VISION GENESIS 600 CURVED

  • Världsledande LED
  • E-märkt (E4 R112)
  • Komplett ljusbild
  • Lyser 742 meter
  • 5 års garanti

X-Vision är ett etablerat varumärke som är kända för sin goda byggkvalitet med över 20 års branscherfarenhet. Lamporna levereras med 5 års garanti som standard och utrustas med noggrant utvalda komponenter från världsledande tillverkare av lysdioder, kretskort och optik. X-Vision är designade för extrema arbetsförhållanden och fungerar utmärkt i arbetsmiljöer där konstanta vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen. Samtliga lampor från X-Vision uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning.

Fraktfritt denna veckan!

3 495 kr inkl. moms

3 995 kr

-500 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

X-Vision Genesis 600 är vår stora nyhet denna höstsäsong och erbjuder fantastisk prestanda med fylligt spotljus och väldigt god räckvidd. Ljusrampen är E-märkt enligt ECE-R112. Rampen är lätt böjd och otroligt effektiv med mörka reflektorer (Black Reflector) som ger den sitt unika utseende. Genesis snygga design och avancerade reflektor-teknik riktar sig i första hand till kunder med väldigt högt ställda krav på högpresterande extraljus.


PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

X-Vision Genesis 600 är utrustad med noggrant utvalda komponenter av hög kvalitet. Produkten levereras i snygga exklusiva kartonger med tillhörande monteringstillbehör. Genesis-serien drivs av kraftfulla Cree dioder som valts med omsorg för maximal ljusstyrka. Genesis lamphus är väldigt påkostat med robust byggkvalitet som backas upp av en fem års garanti.OPTIMERAT KÖRLJUS "DRIVING BEAM" ANPASSAD FÖR ALLA SITUATIONER

Genesis ljusbild är unik genom att ljuset från varje lysdiod träffar körbanan på ett mycket effektivt sätt utan s.k "spilljus". Genesis avger en optimerad ljusbild som är lämpad för både raksträckor och slingriga skogsvägar. En anpassad färgtemperatur på 4500K leder till mindre trötta ögon under mörkerkörning. Färgtemperaturen gör att ljuset får en något mer gulaktig betoning vilket reducerar risken för bländning vid körning i snöoväder eller regniga förhållanden. Genesis ger en riktad ljusbild med 25 grader spridning med lång räckvidd på hela 742 meter.


VIKTIG INFORMATION: 
Billiga kopior av X-Vision har hittat ut på nätet. Extraljusramperna har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.DETTA PAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE:

Extraljushållare LED ramp 2-fästen HD - artikelnr: 290109

Relä / Ledningssats - artikelnr: 290185

Specifikationer

Spänning 9-30V
Effektförbrukning 120W
Ljusflöde 12 000 lumen
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Vikt 2,9 kg
Höjd 84 mm
Längd 560 mm
Djup 89 mm
Ljusbild Driving Beam
Färgtemperatur 4500K
Certifiering E-märkt enligt ECE-R112
Räckvidd 742 meter
Garanti 5 år
Övrigt Monteringstillbehör och DT-kontakt medföljer
Artikelnummer 8388361

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!