XBB CANBUS-PAKET SUPERVISION SOLID 140W CURVED

X100896

  • Världsledande LED
  • Böjd design
  • E-märkt (E8)
  • Lyser 960 meter
  • Komplett ljusbild

Supervision är ett välkänt varumärke inom fordonsbelysning och erbjuder prestanda i världsklass. Lamporna präglas av hög kvalitet med fokus på krävande arbetsmiljöer. Extraljus från Supervision är alltid utrustade med tryckutjämnande GORE-TEX®-membran och ett sofistikerat värmebehandlingssystem (ETM). Supervision är utan tvekan ett av marknadens mest prisvärda premiummärken och utrustade med komponenter som är noggrant utvalda från världsledande tillverkare.

Fraktfritt denna veckan!

4 295 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

SOLID KONSTRUKTION UTAN KOMPROMISSER

Supervision Solid 140W Curved är ett av våra senaste tillskott i premiumsegmentet. Solid lyckas kombinera det bästa från två världar, ett väldigt långt men också jämnt och balanserat ljus som inte lämnar mycket att önska. Trots sin kompakta storlek som gör rampen enkel att montera på samtliga bilmodeller, genereras ett spektakulärt ljus med banbrytande precision. Solid riktar sig i första hand till kunder med högsta tänkbara krav på högpresterande extraljus utan positionsljus.NÄSTA GENERATION REFLEKTOR-TEKNIK

Solid bjuder på en rejäl prestandaökning jämfört tidigare böjda ramper. Hemligheten bakom denna avsevärda förbättring ligger inte bara i komponenterna utan också i hur reflektorerna har utformats. Solid drar fördel av nästa generation avancerade reflektor-teknik som förfinats och utvecklats för att ge ett mer balanserat och effektivt riktat ljus än föregående modeller. Detta betyder att allt ljusflöde (lumen) träffar vägbanan och dess närområde utan att försvinna åt alla riktningar vilket är ett vanligt förekommande problem. Solid anpassade ljuskvalitet leder till mindre trötta ögon under mörkerkörning på alla sorters vägar medan dess kompletta ljusbild hjälper föraren att upptäcka faror längst väggrenen i tidigt skede.


Reflektorerna i Solids lamphus reflekterar ljus effektivt och riktas med extrem precision innan det skickas iväg ut från reflektorn vilket minimerar s.k spilljus. Solid återger ett fylligt ljus med specialanpassad bredd som är betydligt mer användbart på vägen framför fordonet.PERFEKT BALANS OCH HÖG LJUSINTENSITET

Genom sin utformning drar Solid fördel av sitt naturliga bredare ljus samtidigt som högpresterande led dioderna bibehåller en hög ljusintensitet. Resultatet blir ett högintensivt ljus som bibehålls utan att det “smetas ut” och tydligt lyser upp alla objekt framför och på sidorna av fordonet. Rampens storlek och utformning gör att den smälter väl in i fronten på både personbilar, transportbilar och övriga fordon. Solid är utrustad med särskilt utvalda led dioder från världsledande amerikanska företaget Cree av hög kvalitetsklass (BIN) tar prestandan till helt nya nivåer.I detta paket medföljer XBB Dongle & Power Unit till Canbus. Vänligen notera att XBB Dongle & Power Unit inte följer samma standard som de flesta ledningssatser på marknaden. För att dessa ska kunna användas tillsammans med vårt kablage måste pin 85 och 86 byta plats.


DETTA PAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE TILLBEHÖR:

Extraljushållare

Relä / Ledningssats

XBB Dongle & Power Unit

VARFÖR LJUSBILDEN ÄR VIKTIGAST NÄR MAN VÄLJER EXTRALJUS

Specifikationer

Spänning 9-36V
Strömförbrukning 10,8A vid 12V och 5,1A vid 24V
Effekt 140W
Ljusflöde per lampa 14 500 lumen
LED 14 st 10W CREE (USA)
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Lexan polykarbonatlins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur -40° till +60°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning 2-PIN DT, Deutch kontakt (hane medföljer)
Vikt 1,6 kg
Höjd 40 mm (55 mm inkl. fäste)
Längd 520 mm
Djup 58 mm
Ljusbild Driving Beam (Bred och lång ljusbild)
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE. EMC, E-godkänd enligt ECE-R112 (E8)
Räckvidd per lampa 960 meter
Garanti 24 månader
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

TILLGÄNGLIGA PAKET FÖR DENNA PRODUKT

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!