PAKET - X-VISION GENESIS 600 II, HYBRID

306331

  • Nyhet 2021
  • Världsledande LED
  • 650 meter (1 lux)
  • E-märkt (E4 R112)
  • 5 års garanti

OBS. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment. X-Vision är ett etablerat varumärke som är kända för sin goda byggkvalitet med över 20 års branscherfarenhet. Lamporna levereras med 5 års garanti som standard och utrustas med noggrant utvalda komponenter från världsledande tillverkare av lysdioder, kretskort och optik. X-Vision är designade för extrema arbetsförhållanden och fungerar utmärkt i arbetsmiljöer där konstanta vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen. Samtliga lampor från X-Vision uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning.

Fraktfritt denna veckan!

2 095 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

X-Vision Genesis II är årets stora nyhet inom LED-ramper och en vidareutveckling av vår populära Genesis-serie. Varje komponent har uppgraderats och Genesis II uppvisar en imponerande prestanda som lämnar konkurrenterna långt bakom sig. Vårt nya flaggskepp bjuder på nya spännande funktioner och finns nu tillgänglig med eller utan värmelins. Genesis 600 II Spot lyser 775 meter med 1 lux, och i hybridutförande 650 meter med 1 lux. Rampen i hybridutförande rekommenderas till förare som är i behov av lång kastlängd med bredare ljusbild.


PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

X-Vision Genesis 600 II är utrustad med de bästa komponenterna som finns att tillgå på marknaden. Produkten levereras i snygga kartonger med tillhörande monteringstillbehör. Genesis II är utrustad med exklusiva premiumkomponenter och ett unikt positionsljus. Genesis lamphus är betydligt mer kompakt än föregångaren samtidigt som man lyckats bibehålla samma förträffliga byggkvalitet som backas upp av en fem års garanti. En anpassad färgtemperatur på 4700K leder till mindre trötta ögon under mörkerkörning. Färgtemperaturen gör att ljuset får en något mer gulaktig betoning vilket reducerar risken för bländning vid körning i snöoväder eller regniga förhållanden.VÄLJ MELLAN HYBRID BEAM OCH SPOT (VÄRMELINS)

Genesis 600 II finns i olika utföranden och du kan nu välja mellan - Hybrid och Spot, samt med eller utan värmelins. Genesis ljusbild är unik genom att ljuset från varje lysdiod träffar körbanan på ett mycket effektivt sätt utan s.k "spilljus", nu med en ännu högre ljusstyrka än tidigare. Hybrid ger en kombinerad ljusbild med god räckvidd och bredd medan Spot ger ett mer koncentrerat och smalare ljus med längre räckvidd. Genesis 600 II är enda rampen i serien som finns tillgänglig med unik inbyggd värmelins som smälter snö och motverkar isbildning.


VIKTIG INFORMATION: 
Billiga kopior av X-Vision har hittat ut på nätet. Extraljusramperna har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.OBS. Med detta paket skickar vi med vårt standardkablage (300W) som kräver att man skarvar kablarna innan man installerar.


DETTA PAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE:


Extraljushållare LED ramp 2-fästen HD

Relä / LedningssatsREFERENSVIDEO (Genesis 2)

Specifikationer

Spänning 9-36V
Effekt 120W
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Höjd 72 mm
Längd 548 mm
Djup 92 mm
Ljusbild Hybrid Beam
Färgtemperatur 4700K
Certifiering E-märkt enligt ECE-R112 (Ref. 50)
Räckvidd per lampa 1300 meter
Ljuslängd med 1 lux 650 meter
Garanti 5 år
Övrigt Double-Up funktion, monteringstillbehör och DT-kontakt medföljer
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

TILLGÄNGLIGA PAKET FÖR DENNA PRODUKT

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!