4-PACK SUPERVISION TEXAS ULTIMATE 80W

4P-SA-107104

  • Nyhet 2023
  • Osram LED
  • Effektiv ljusbild
  • EMC CISPR25
  • 39 000 lumen

Supervision är ett välkänt varumärke inom fordonsbelysning och erbjuder prestanda i världsklass. Lamporna präglas av hög kvalitet med fokus på krävande arbetsmiljöer. Arbetsbelysning från Supervision håller högsta tänkbara byggkvalitet och är utrustade med förstklassig optik. Supervision är utan tvekan ett av marknadens mest prisvärda premiummärken och utrustade med komponenter som är noggrant utvalda från världsledande tillverkare.

Fraktfritt denna veckan!

5 995 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

ARBETSBELYSNING FÖR YRKESPROFFS

Texas från Supervision lämpar sig för extrema arbetsmiljöer som ställer väldigt höga krav på framförallt byggkvalitet. Texas utmärker sig genom sitt väldesignade och robusta lamphus i slitstarkt aluminium som uppfyller kapslingsklassen IP69K. Lampan är vibrationstålig, vattentålig och radioavstörd med CISPR25. med en patenterad optik som bidrar till ett högt ljusgenomsläpp kan du vara säker på att få ut det maximala avståndet från varje lysdiod. Den avger ett starkt vitt ljussken som motsvarar ca 400W halogen arbetsbelysning.ANPASSAD LJUSBILD FÖR LÅNGA ARBETSPASS

Supervision Texas är utrustad med noggrant utvalda premiumdioder från tyska Osram som tillsammans genererar 6500 lumen med en förhållandevis låg effekt på 80W. Texas 80W ger ett behagligt ljus med väldigt god bredd utan sträva ljuspunkter som inte tröttar ut ögonen likt tidigare modeller. Den effektiva ljusbilden gör att lampan ger ett mer användbart ljus än betydligt större arbetslampor på marknaden. En innovativ, robust och hållbar design gör Texas 80W vibrationstålig för fordon i skakiga arbetsmiljöer.


UTRUSTAD MED 3 POSITIONSLJUSFÄRGER

Supervision Texas är utrustad med hela tre olika positionsljusfärger som ger dig valmöjligheten att välja mellan vit, röd och orange. Lampan lämpar sig både för traktorer, entreprenadmaskiner och yrkesfordon. Lampan kan också användas som t.ex backljus på lastbilen, belysning för snöskoter och ATV eller på båten. Texas 80W är CE-godkänd, E-godkänd samt EMC-godkänd vilket betyder att arbetslampan inte stör ut annan elektronisk utrustning. Den fungerar både med 12V och 24V elsystem. VIKTIG INFORMATION: 

Billiga kopior av Texas 80W har hittat ut på nätet. Arbetsljusen har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.

Specifikationer

Motsvarar 400W halogen
Spänning 12-48V
Strömförbrukning 13,7V vid 5.41A
Effekt 80W
Effektivt ljusflöde 6500 lumen per lampa
LED OSRAM (TYSKLAND)
Lamphus Aluminiumgods, ruggad
Fäste Rostfritt stål, rotering 360°, tilt 180°
Lins PMMA, praktiskt taget okrossbar
IP Klassning IP69K
EMC klassning EMC-godkänd
Arbetstemperatur -40°C till +60C
Livslängd 50 000 timmar
Höjd 114 mm (138 mm inkl. fäste)
Bredd 114 mm
Djup 97 mm
Färgtemperatur 5500K
Certifiering CE
Garanti 24 månader
Övrigt Kabellängd 500 mm
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

TILLGÄNGLIGA PAKET FÖR DENNA PRODUKT

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!