Helix Blixtljus-puck

591204

  • Lyser ca 100 timmar
  • Kan användas i princip överallt
  • 9 olika blixtmönster
  • Lyser upp till 1000m
  • Vattentät
Fynda under vår stora lagerrensning! Vi reserverar oss för slutförsäljning och tillämpar först till kvarn-principen.

Helix Blixtljus-puck är ett elektroniskt varningsbloss som är enkelt att förvara i bilen. Pucken utrustad med 16 st led dioder som ger ett starkt rött sken med 360° synlighet. Siktavståndet är beroende på väderförhållanden ända upp till 1000 meter. Den är väldigt användarvänlig och enkel att fastsätta på valfri metallyta som exempelvis biltak eller andra fordon med hjälp av de kraftfulla inbyggda magneterna. Ifall objektet inte har en metallyta så kan man använda dess inbyggda ögla vilket ger ytterligare monsteringsmöjligheter. Det är endast fantasin sätter gränser för vart den kan appliceras.

199 kr inkl. moms

299 kr

-100 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Med endast ett knapptryck så kan du byta mellan 9 olika blixtljusmönster. Den har också en funktion för SOS-signal samt olika blinkande och ihållande sken. Blixtljuset är extremt kompakt och stryktåligt trots sin storlek som är i klass med en vanlig hockeypuck. Blixtljuset är tillverkat i starka plastmaterial med ett ytterhölje av termoplastiskt gummi. Den tål hög belastning, exempelvis överkörning med fordon.


Tack vare den senaste led tekniken så ger den synlighet över extremt stora avstånd vilket är optimalt vid exempelvis olyckstillbud. Vanliga användningsområden är bland annat för att spärra av olycksplatser, markera återsamlingsplats, helikopterlandningsplats och utrymningsväg. Den flyter på vatten samtidigt som den är vattentät. Därför är den optimal att användas också vid dykning och eftersökning i vatten. Blixtljuset används redan idag av polis, brandkår och räddningstjänst i flera länder. Det kan även användas vid många olika typer av insatser såväl på land som under vatten.


Blixtljus-pucken drivs av ett 3 volts litiumbatteri med extra lång hållbarhet. Batteritiden är upp till 100 timmar beroende på vilket ljusprogram som används. Batteriet byts efter användning enkelt ut med hjälp av en skruvmejsel.

Specifikationer

Antal blixtmönster 9 st
IP Klassning IP66
Arbetstemperatur -40° C och +60° C
Vikt 200 gram
Höjd 35 mm
Diameter 105 mm
Tillbehör Utbytbart batteri, CR123A
Övrigt Roterande ljus Dubbel blixt Enkel blixt Fast sken, hög effekt Fast sken, låg effekt SOS Alternerande ljus 2 LED ficklampa 4 LED ficklampa
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!