Blixtljus-puck inkl. laddare som märks på 1000 m avstånd

Blixtljus-puck inkl laddare

  • Laddare medföljer. 
  • Kan användas i princip överallt
  • 9 olika blixtmönster
  • Lyser upp till 1000m
  • Vattentät

Helix blixtljus-puck är ett elektroniskt varningsbloss som är enkelt att förvara i bilen. Pucken utrustad med 16 st led dioder som ger ett starkt rött sken med 360° synlighet. Siktavståndet är beroende på väderförhållanden ända upp till 1000 meter. Den är väldigt användarvänlig och enkel att fastsätta på valfri metallyta som exempelvis biltak eller andra fordon med hjälp av de kraftfulla inbyggda magneterna. Ifall objektet inte har en metallyta så kan man använda dess inbyggda ögla vilket ger ytterligare monsteringsmöjligheter. Det är endast fantasin sätter gränser för vart den kan appliceras.

295 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Med endast ett knapptryck så kan du byta mellan 9 olika blixtljusmönster. Den har också en funktion för SOS-signal samt olika blinkande och ihållande sken. Blixtljuset är extremt kompakt och stryktåligt trots sin storlek som är i klass med en vanlig hockeypuck. Blixtljuset är tillverkat i starka plastmaterial med ett ytterhölje av termoplastiskt gummi. Den tål hög belastning, exempelvis överkörning med fordon.


Tack vare den senaste led tekniken så ger den synlighet över extremt stora avstånd vilket är optimalt vid exempelvis olyckstillbud. Vanliga användningsområden är bland annat för att spärra av olycksplatser, markera återsamlingsplats, helikopterlandningsplats och utrymningsväg. Den flyter på vatten samtidigt som den är vattentät. Därför är den optimal att användas också vid dykning och eftersökning i vatten. Blixtljuset används redan idag av polis, brandkår och räddningstjänst i flera länder. Det kan även användas vid många olika typer av insatser såväl på land som under vatten.


Blixtljus-pucken drivs av ett 3 volts litiumbatteri med extra lång hållbarhet. Batteritiden är upp till 60 timmar beroende på vilket ljusprogram som används. Batteriet byts efter användning enkelt ut med hjälp av en skruvmejsel. Laddare för både 230V och 12-24V medföljer. 

Specifikationer

Antal blixtmönster 9 st
IP Klassning IP66
Arbetstemperatur -40° C och +60° C
Vikt 200 gram
Höjd 35 mm
Diameter 105 mm
Tillbehör Laddare för både 230V och 12-24V medföljer.
Övrigt Roterande ljus Dubbel blixt Enkel blixt Fast sken, hög effekt Fast sken, låg effekt SOS Alternerande ljus 2 LED ficklampa 4 LED ficklampa
Artikelnummer 501302

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!