6-pack Blixtljus-puck som lyser uppemot 1000m

6-PACK blixtljus-puck väska

 • 6st blixtljuspuckar
 • Väska med inbyggd laddning
 • 9 olika blixtmönster
 • Lyser upp till 1000m
 • Vattentät

Strands är ett etablerat svenskt varumärke av fordonsbelysning och fordonstillbehör. Vi har valt att endast erbjuda ett noga utvalt sortiment av Strands produkter som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav. Strands lamporna som vi valt att saluföra är väldigt prisvärda och lämpar sig väl för både bil, lastbil, maskin och övriga fordon. Produktgarantin varierar från 1 år till 3 år. 

Fraktfritt denna veckan!

1 999 kr inkl. moms


Från 167 kr per månad.
 • 667 kr - Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
 • 334 kr - Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
 • 167 kr - Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
Ditt självklara val!
 • Gratis frakt över 495:-
 • Snabb leverans 1-3 dagar
 • 30 dagar öppet köp
 • Säkra betalningar
 • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Denna blixtljus-puck är ett elektroniskt varningsbloss som är enkelt att förvara i bilen. Pucken utrustad med 16 st led dioder som ger ett starkt rött sken med 360° synlighet. Siktavståndet är beroende på väderförhållanden ända upp till 1000 meter. Den är väldigt användarvänlig och enkel att fastsätta på valfri metallyta som exempelvis biltak eller andra fordon med hjälp av de kraftfulla inbyggda magneterna. Ifall objektet inte har en metallyta så kan man använda dess inbyggda ögla vilket ger ytterligare monsteringsmöjligheter. Det är endast fantasin sätter gränser för vart den kan appliceras.


Med endast ett knapptryck så kan du byta mellan 9 olika blixtljusmönster. Den har också en funktion för SOS-signal samt olika blinkande och ihållande sken. Blixtljuset är extremt kompakt och stryktåligt trots sin storlek som är i klass med en vanlig hockeypuck. Blixtljuset är tillverkat i starka plastmaterial med ett ytterhölje av termoplastiskt gummi. Den tål hög belastning, exempelvis överkörning med fordon.


Tack vare den senaste led tekniken så ger den synlighet över extremt stora avstånd vilket är optimalt vid exempelvis olyckstillbud. Vanliga användningsområden är bland annat för att spärra av olycksplatser, markera återsamlingsplats, helikopterlandningsplats och utrymningsväg. Den flyter på vatten samtidigt som den är vattentät. Därför är den optimal att användas också vid dykning och eftersökning i vatten. Blixtljuset används redan idag av polis, brandkår och räddningstjänst i flera länder. Det kan även användas vid många olika typer av insatser såväl på land som under vatten.


Blixtljus-pucken drivs av ett 3 volts litiumbatteri med extra lång hållbarhet. Batteritiden är upp till 100 timmar beroende på vilket ljusprogram som används. Batteriet byts efter användning enkelt ut med hjälp av en skruvmejsel. Väskan fungerar även som laddningsstation där varningsljusen laddas oberoende av varandra, 1-6 st åt gången. Laddare för både 230V och 12-24V medföljer.


Vi lagerför samtliga Strands produkter med 1-2 dagars leveranstid.

Specifikationer

Antal blixtmönster 9 st
IP Klassning IP68
Arbetstemperatur -40° C och +60° C
Vikt 200 gram
Höjd 35 mm
Diameter 105 mm
Tillbehör Väskan fungerar även som laddningsstation där varningsljusen laddas oberoende av varandra, 1-6 st åt gången. Laddare för både 230V och 12-24V medföljer.
Övrigt Roterande ljus Dubbel blixt Enkel blixt Fast sken, hög effekt Fast sken, låg effekt SOS Alternerande ljus 2 LED ficklampa 4 LED ficklampa

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!