INDUKTIV CANBUS läsare

391705

  • Helljus styrning
  • Cannect Interface
  • Kontaktfri läsning
  • Ingen åverkan
  • Säkrar garanti

Induktiv CANBUS läsare används när man önskar styra extraljus, LED ramp, eller dylikt tillsammans med helljuset och bilen endast levererar en strömpuls för att starta helljuset och inte en konstant ström (om du har kombinerad xenonlampa för hel- och halvljus). Ansluts enligt seperat schema (meddela oss genom att lämna en notering i kassan vilken bil det skall monteras på). Följ instruktionerna noggrant, är du osäker så kan du kontakta oss eller fråga en verkstad.

995 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

CANNECT INTERFACE FÖR HELLJUSSTYRNING

Canbus interface som ger en helljussignal +12 Volt och ansluts till en reläkabelsats till LED extraljus, Xenon extraljus eller LED ramp. CANNECT identifierar helljussignalen när den kopplas i anslutning till bilens ODB port (diagnostikport). En CANNECT interface krävs speciellt i de senare årsmodellerna av fordon som har LED belysning där både halv och helljus består av LED strålkastare.


En del modernare fordon har svårigheter att ansluta reläkabelns signalkabel till 12-volts-pluskabeln för helljuset och på så vis ta styrström som i sin tur ger signal till extraljuset eller LED-rampen. När ett sådant problem uppstår använder men ett Canbus interface och ansluter detta till fordonets canbus. Från detta interface levereras +12 volt som ansluts till reläkabelns signalkabel +12 volt. Detta tänder upp extraljuset eller LED-rampen.


När helljuset är igång så ger den +12 volt och reläkabelsatsen att fungera utan problem när extraljus eller LED-ramp är inkopplad.

Anslutning sker enligt ett schema för respektive bilmodell, ange din modell i kassan när du lägger beställningen eller skicka ett e-post meddelande till oss efter ditt köp.


KOPPLING AV DE OLIKA KABLARNA
Röd: +12 Volt konstant
Svart: Jord (minus)
Vit: CAN High
Blå: CAN Low
Lila: Ger +12 Volt när helljuset är på, denna kopplas till reläkabelns signalkabel +12 Volt

FUNKTIONSKONTROLL
OBS: Mycket viktigt att CANNECT kopplas in enligt schemat som gäller för just din bilmodell. Interfacet har en dold LED bredvid kontaktstycket som anger dess status:

LED blinkar: Kontakt med CAN Bus och fordonet är identifierat.
LED lyser konstant: Kontakt med CAN Bus men fordonet är inte identifierat, se schemat över bilmodellen för att hitta och åtgärda felet
LED lyser ej: Ingen kontakt med CAN Bus, trolig orsak en polvänd CAN Bus High till Low och tvärtom eller bristande strömförsörjning.


OBS! Vid byte av inkopplingspunkt måste strömförsörjningen till interfacet brytas. Enheten är avsedd för om du installerar en CANNECT interface för helljus-styrning (artnr 391704) och önskar använda en kontaktfri läsare ihop med denna.

"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!