XBB CANBUS-PAKET SUPERVISION ECLIPSE DIAMOND

X201906

  • Nyhet 2021/2022
  • Världsledande LED
  • E-märkt (E8)
  • Lyser 884 meter
  • Komplett ljusbild

Supervision är ett välkänt varumärke inom fordonsbelysning och erbjuder prestanda i världsklass. Lamporna präglas av hög kvalitet med fokus på krävande arbetsmiljöer. Extraljus från Supervision är alltid utrustade med tryckutjämnande GORE-TEX®-membran och ett sofistikerat värmebehandlingssystem (ETM). Supervision är utan tvekan ett av marknadens mest prisvärda premiummärken och utrustade med komponenter som är noggrant utvalda från världsledande tillverkare.

Fraktfritt denna veckan!

3 995 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

RAMLÖS DESIGN MED EFFEKTFULL POSITIONSLJUS

Supervision Eclipse Diamond är utrustad med ett s.k “infinity” positionsljus, en ljus intensiv ljusstråle som är så perfekt att den nästan upplevs som surrealistisk. Eclipse Diamond har ett omformat diamantliknande lamphus vars futuristiska design utan tydliga kanter ger den ett modernare och mer aggressivt utseende. Eclipse Diamond kombinerar funktion, design och prestanda som du aldrig tidigare upplevt.

Rampens kompakta storlek den enkel att montera på samtliga bilmodeller. Eclipse Diamond avger ett spektakulärt ljus med banbrytande precision och riktar sig i första hand till kunder med högsta tänkbara krav på högpresterande extraljus.NÄSTA GENERATION REFLEKTOR-TEKNIK

Eclipse Diamonds slimmade och sofistikerade utseende omdefinierar hur en led ramp bör se ut. Eclipse  Diamond drar fördel av nästa generation avancerade reflektor-teknik som förfinats och utvecklats för att ge ett mer balanserat och effektivt riktat ljus än föregående extraljusramper. Detta betyder att allt ljusflöde (lumen) träffar vägbanan och dess närområde utan att försvinna åt alla riktningar vilket är ett vanligt förekommande problem. Eclipse Diamond anpassade ljuskvalitet leder till mindre trötta ögon under mörkerkörning på alla sorters vägar medan dess kompletta ljusbild hjälper föraren att upptäcka faror längst väggrenen i tidigt skede.


Reflektorerna i Eclipses lamphus reflekterar ljus effektivt och riktas med extrem precision innan det skickas iväg ut från reflektorn vilket minimerar s.k spilljus. Eclipse Diamond återger ett fylligt ljus med specialanpassad bredd som är betydligt mer användbart på vägen framför fordonet.DUO POSITIONSLJUS SOM TÄNJER GRÄNSERNA

Eclipse Diamond är utrustad med dubbla infinity positionsljus ger dig valmöjligheten att fritt välja mellan vit och orange färg. Positionsljuset unika och intensiva ljus tänjer de estetiska gränserna och skapar ett oslagbart helhetsintryck. Rampens storlek och utformning gör att den smälter väl in i fronten på både personbilar, transportbilar och lastbilar. Eclipse Diamond är utrustad med särskilt utvalda led dioder från världsledande amerikanska företaget Cree av hög kvalitetsklass (BIN) tar prestandan till helt nya nivåer.Med detta erbjudande medföljer XBB Dongle & Power Unit till Canbus. Vänligen notera att XBB Dongle & Power Unit inte följer samma standard som de flesta ledningssatser på marknaden. För att dessa ska kunna användas tillsammans med vårt kablage måste pin 85 och 86 byta plats.DETTA PAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE TILLBEHÖR:

Extraljushållare LED ramp 2-fästen HD

Relä / Ledningssats

VARFÖR LJUSBILDEN ÄR VIKTIGAST NÄR MAN VÄLJER EXTRALJUS

Specifikationer

Spänning 9-36V
Strömförbrukning 6,5A vid 12V och 3,25A vid 24V
Effekt 100W
Ljusflöde per lampa 9500 lumen
LED 10 st 10W CREE (USA)
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Lexan polykarbonatlins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur -40° till +60°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning 4-PIN DT, Deutch kontakt (hane medföljer)
Vikt 2,6 kg
Höjd 73 mm (80,5 mm inkl. fäste)
Längd 512 mm
Djup 99 mm
Ljusbild Driving Beam (Bred och lång ljusbild)
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE. EMC, E-godkänd enligt ECE-R112 (E8)
Räckvidd per lampa 884 meter
Montering Rampen levereras med dubbla monteringsmöjligheter. Den kan monteras både ovan och under regskylten eller också fällas in med hjälp av gavelfästen som medföljer.
Garanti 24 månader
Övrigt Specialutvecklade sidoreflektorer, 95% ljusgenomsläpp
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

TILLGÄNGLIGA PAKET FÖR DENNA PRODUKT

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!