X-VISION RACE S4

X-VISION RACE S4

306109

  • Världsledande LED
  • E-märkt (E4 R112)
  • 1 lux @ 500 meter
  • IP69K
  • 5 års garanti

X-Vision är ett etablerat varumärke som är kända för sin goda byggkvalitet med över 20 års branscherfarenhet. Lamporna levereras med 5 års garanti som standard och utrustas med noggrant utvalda komponenter från världsledande tillverkare av lysdioder, kretskort och optik. X-Vision är designade för extrema arbetsförhållanden och fungerar utmärkt i arbetsmiljöer där konstanta vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen. Samtliga lampor från X-Vision uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning.

Fraktfritt denna veckan!

1 595 kr inkl. moms

1 995 kr

-400 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

X-Vision Race S4 erbjuder fantastisk prestanda med patenterad teknologi av reflektorerna som ger en mycket bred och jämn ljusbild. X-Vision är kända för sin goda byggkvalitet och Race-serien är inget undantagsfall med god byggkvalitet och IP69K-klassat lamphus anpassat för extrema arbetsmiljöer. Race S4 riktar sig i första hand till kunder med väldigt högt ställda krav på högpresterande extraljus.


PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

X-Vision Race S4 är utrustad med noggrant utvalda komponenter med fokus på prestanda i första hand. Produkten levereras i snygga exklusiva kartonger med tillhörande monteringstillbehör. Med Race-serien behöver du inte oroa dig för att rampen ska sluta fungera efter bara en säsong då rampen levereras med 5 års funktionsgaranti. S4 ger 1 lux på imponerande 500 meter trots en låg effekt med endast 55W. MÅNGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Race-serien lämpar sig för många olika användningsområden och kan monteras på både mindre eller större fordon och är optimal för montage i trånga utrymmen. En imponerande prestanda till ett relativt lågt pris har visat sig vara ett framgångsrikt recept och gjort att rampen på kort tid blivit oerhört populär inom hela norden. Trots sin låga ljusstyrka lyckas rampen överträffa konkurrerande ramper med dubbeleffekt.VIKTIG INFORMATION: 
Billiga kopior av X-Vision har hittat ut på nätet. Extraljusramperna har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare. 

Specifikationer

Spänning 9-33V
Effektförbrukning 55W
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP69K
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Höjd 58 mm
Längd 278 mm
Djup 83 mm (58 mm)
Ljusbild Driving Beam
Certifiering E-märkt enligt ECE-R112
Ljuslängd med 1 lux 500 meter
Garanti 5 år
Övrigt Monteringstillbehör medföljer

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!