Cyber week utgår om 00:00:00

X-VISION OPTIMA 8

306200

  • Flaggskepp 2020
  • Världsledande LED
  • E-märkt (E4 R112)
  • Helt unik ljusbild
  • 5 års garanti

X-Vision är ett etablerat varumärke som är kända för sin goda byggkvalitet med över 20 års branscherfarenhet. Lamporna levereras med 5 års garanti som standard och utrustas med noggrant utvalda komponenter från världsledande tillverkare av lysdioder, kretskort och optik. X-Vision är designade för extrema arbetsförhållanden och fungerar utmärkt i arbetsmiljöer där upprepade vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen. Samtliga lampor från X-Vision uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning.

Fraktfritt denna veckan!

1 890 kr inkl. moms

3 495 kr

-1 605 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

X-Vision Optima 8 är ett av de nyare flaggskeppen på marknaden. Trots sin slimmade design erbjuder rampen ett fylligt spotljus med god bredd och lång räckvidd. Ljusrampen är E-märkt enligt ECE-R112. Optimans unika lamphus är ett stort genombrott inom fordonsbelysning genom att rampen inte har en klumpig kylfläns på baksidan. X-Vision Optima riktar sig de mest krävande konsumenterna som ställer väldigt höga krav på extraljus.


PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

X-Vision Optima 8 är utrustad med noggrant utvalda komponenter av hög kvalitet. Produkten levereras i exklusiva originalkartonger med tillhörande monteringstillbehör. Optima-serien drivs av kraftfulla Osram dioder som valts med omsorg för maximal ljusstyrka. Optimas lamphus är kompakt och påkostat med robust byggkvalitet som backas upp av en fem års garanti.OPTIMERAT KÖRLJUS "DRIVING BEAM" ANPASSAD FÖR ALLA SITUATIONER

Optimas ljusbild har i åtskilliga tester visat prov på överlägsen prestanda där ljuset från varje lysdiod träffar körbanan med en otroligt precision. Optima avger en optimerad ljusbild som är lämpad för både raksträckor och slingriga skogsvägar. En anpassad färgtemperatur på 5000K leder till mindre trötta ögon under mörkerkörning. Färgtemperaturen gör att ljuset får en något mer gulaktig betoning vilket reducerar risken för bländning vid körning i snöoväder eller regniga förhållanden. Optima ger en riktad ljusbild med 60 meters bredd och lång räckvidd på 358 meter med 1 lux.VIKTIG INFORMATION: 
Billiga kopior av X-Vision har hittat ut på nätet. Extraljusramperna har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.MONTERINGSTIPS: Vi rekommenderar följande fäste och ledningssats till X-Vision Optima 8.


Extraljushållare LED ramp 2-fästen HD

Relä / Ledningssats

Specifikationer

Spänning 9-33V
Effektförbrukning 80W
LED OSRAM (Tyskland)
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP69K
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Vikt 2 kg
Höjd 38,5 mm
Bredd 404 mm
Djup 79,2
Ljusbild Driving Beam
Färgtemperatur 5000K
Certifiering E-märkt enligt ECE-R112
Räckvidd 715 meter
Garanti 5 år
Övrigt Monteringstillbehör och DT-kontakt medföljer
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 995:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 995:- 30 dagars öppet köp!