X-VISION INFINITY 120W LED ramp med lång räckvidd & unika reflektorer

X-VISION INFINITY 120W

306138

  • Nyhet 2020
  • Världsledande LED
  • E-märkt (ref 50)
  • Ramlös design
  • 5 års garanti

X-Vision är ett etablerat varumärke som är kända för sin goda byggkvalitet med över 20 års branscherfarenhet. Lamporna levereras med 5 års garanti som standard och utrustas med noggrant utvalda komponenter från världsledande tillverkare av lysdioder, kretskort och optik. X-Vision är designade för extrema arbetsförhållanden och fungerar utmärkt i arbetsmiljöer där konstanta vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen. Samtliga lampor från X-Vision uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning.

Fraktfritt denna veckan!

3 995 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

X-Vision Infinity är vår stora nyheter 2020 och erbjuder fantastisk prestanda med fylligt spotljus med väldigt god räckvidd. Ljusrampen är E-märkt enligt ECE-R112 med imponerande höga referenstal 50. Rampens lamphus är väldigt kompakt och slimmat vilket ger goda forutsättningar för montering i trånga utrymmen. Infinity snygga design och avancerade reflektor-teknik riktar sig i första hand till kunder med väldigt högt ställda krav på högpresterande extraljus.


PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

X-Vision Infinity är utrustad med noggrant utvalda komponenter av hög kvalitet. Produkten levereras i snygga exklusiva kartonger med tillhörande monteringstillbehör. Infinity-serien drivs av kraftfulla Osram dioder som valts med omsorg för maximal ljusstyrka. Rampens lamphus är väldigt påkostat med robust byggkvalitet som backas upp av en fem års garanti.OPTIMERAT KÖRLJUS "DRIVING BEAM" ANPASSAD FÖR ALLA SITUATIONER

Infinitys ljusbild är unik genom att ljuset från varje lysdiod träffar körbanan på ett mycket effektivt sätt utan s.k "spilljus". Infinity avger en optimerad ljusbild som är lämpad för både raksträckor och slingriga skogsvägar. En anpassad färgtemperatur på 4500K leder till mindre trötta ögon under mörkerkörning. Färgtemperaturen gör att ljuset får en något mer gulaktig betoning vilket reducerar risken för bländning vid körning i snöoväder eller regniga förhållanden.


VIKTIG INFORMATION: 
Billiga kopior av X-Vision har hittat ut på nätet. Extraljusramperna har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.Produkten är nylanserad och därför följer fler bilder inom kort.


MONTERINGSTIPS: Vi rekommenderar följande fäste och ledningssats till X-Vision Infinity.


Extraljushållare LED ramp 2-fästen HD
 - artikelnr: 290109

Relä / Ledningssats - artikelnr: 290185

Specifikationer

Spänning 9-33V
Effektförbrukning 120W
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Vikt 2 kg
Höjd 38 mm
Längd 580 mm
Djup 79 mm
Ljusbild Driving Beam
Färgtemperatur 4500K
Certifiering E-märkt enligt ECE-R112 (referenstal 50)
Garanti 5 år
Övrigt Monteringstillbehör och DT-kontakt medföljer

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!