X-VISION D-MAXX 300W

306129

  • Världsledande LED
  • Liten & Kompakt
  • 25200 lumen
  • 1 lux 657 meter
  • 5 års garanti
Prisfest under vår december-kampanj! Erbjudandet gäller till 5 november. Vi tillämpar först till kvarn-principen och reserverar oss för slutförsäljning p.g.a hög efterfrågan!

X-Vision är ett etablerat varumärke som är kända för sin goda byggkvalitet med över 20 års branscherfarenhet. Lamporna levereras med 5 års garanti som standard och utrustas med noggrant utvalda komponenter från världsledande tillverkare av lysdioder, kretskort och optik. X-Vision är designade för extrema arbetsförhållanden och fungerar utmärkt i arbetsmiljöer där upprepade vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen.

Fraktfritt denna veckan!

2 995 kr inkl. moms

5 995 kr

-3 000 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

X-Vision D-MaXX 300W är en vidareutveckling av D-MaXX 180W. Rampen drivs av nya kraftfulla Osram P8 och avger otroliga 25200 lumen och är en av de mest kraftfulla ramperna på marknaden. D-MaXX 300W bjuder på enastående prestanda och trots att rampen är 862 mm lång så är den lämpad att monteras vid nummerskylten. D-MaXX IP68-klassade lamphus är otroligt kompakt och tåligt och lämpar sig för alla sorters väderförhållanden. Rampen ger upphov till flexibla monteringsmöjligheter då den levereras med fäste för både topp/botten och gavelsidor.PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

D-MaXX riktar sig främst till kunder med väldigt högt ställda krav på sin belysning. Produkten levereras i snygga exklusiva kartonger med tillhörande monteringstillbehör. D-MaXX-serien drivs av kraftfulla Osram P8 dioder som valts med omsorg för maximal ljusstyrka. Utmärkande egenskaper som extremt lång räckvidd och högt ljusflöde gör den till ett av marknadens mest prisvärda ramper i sin prisklass. Garantin sträcker sig på hela 5 år vilket är ett bevis på rampens fantastiska byggkvalitet.OPTIMERAT "COMBO" KÖRLJUS ANPASSAD FÖR ALLA VÄGAR

D-MaXX ljusbild är unik genom att ljuset från varje lysdiod träffar körbanan på ett mycket effektivt sätt utan s.k "spilljus".  Rampen avger ett kombinationsljus vilket ger en god bredd och fantastisk räckvidd och lämpar sig därför för både raksträckor och slingriga skogsvägar. D-MaXX har en räckvidd på hela 657 meter med 1 lux!


VIKTIG INFORMATION: 
Billiga kopior av X-Vision har hittat ut på nätet. Extraljusramperna har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.


MONTERINGSTIPS: Vi rekommenderar följande fäste och ledningssats till D-MaXX:

Extraljushållare

Relä / Ledningssats

Specifikationer

Spänning 10-32V
Effektförbrukning 300W
Ljusflöde 25 200 lumen
LED 60st 5W OSRAM
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Vikt 3,6 kg
Höjd 56 mm
Längd 862 mm
Djup 75 mm
Ljusbild Combo ljusbild
Färgtemperatur 5000K
Certifiering E-märkt enligt ECE-R112
Ljuslängd med 1 lux 657 meter
Garanti 5 år
Övrigt Monteringstillbehör och DT-kontakt medföljer
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 995:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 995:- 30 dagars öppet köp!