3-PACK SEEKER PLUS 12X 60W LED Extraljuspaket 7" tum med Positionljus DRL

3-PACK SEEKER PLUS 12X 60W EXTRALJUSKIT

252560

  • Uppgraderad 2020
  • Vit/Orange DRL
  • E8 (ref 30)
  • TIR-optik
  • 3 års garanti

Fynda under vår Slutrea, kampanjen utgår inom kort! X-Vision är ett etablerat varumärke som är kända för sin goda byggkvalitet med över 20 års branscherfarenhet. Lamporna levereras med 5 års garanti som standard och utrustas med noggrant utvalda komponenter från världsledande tillverkare av lysdioder, kretskort och optik. X-Vision är designade för extrema arbetsförhållanden och fungerar utmärkt i arbetsmiljöer där konstanta vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen. Samtliga lampor från X-Vision uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning.

Fraktfritt denna veckan!

3 995 kr inkl. moms

6 995 kr

-3 000 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

X-Vision Genesis II är årets stora nyhet inom LED-ramper och en vidareutveckling av vår populära Genesis-serie. Varje komponent har uppgraderats och Genesis II uppvisar en imponerande prestanda som lämnar konkurrenterna långt bakom sig. Vårt nya flaggskepp bjuder på nya spännande funktioner och finns nu tillgänglig med eller utan värmelins. Genesis 600 II lyser långt över 1 km och ger i spotutförande en maximal räckvidd på 775 meter (1 lux).


PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

X-Vision Genesis 600 II är utrustad med de bästa komponenterna som finns att tillgå på marknaden. Produkten levereras i snygga kartonger med tillhörande monteringstillbehör. Genesis II är utrustad med exklusiva premiumkomponenter och ett unikt positionsljus. Genesis lamphus är betydligt mer kompakt än föregångaren samtidigt som man lyckats bibehålla samma förträffliga byggkvalitet som backas upp av en fem års garanti. En anpassad färgtemperatur på 4700K leder till mindre trötta ögon under mörkerkörning. Färgtemperaturen gör att ljuset får en något mer gulaktig betoning vilket reducerar risken för bländning vid körning i snöoväder eller regniga förhållanden.VÄLJ MELLAN HYBRID BEAM OCH SPOT (VÄRMELINS)

Genesis 600 II finns i olika utföranden och du kan nu välja mellan - Hybrid och Spot samt med eller utan värmelins. Genesis ljusbild är unik genom att ljuset från varje lysdiod träffar körbanan på ett mycket effektivt sätt utan s.k "spilljus", nu med en ännu högre ljusstyrka än tidigare. Hybrid ger en kombinerad ljusbild med god räckvidd och bredd medan Spot ger ett mer koncentrerat och smalare ljus med längre räckvidd. Genesis 600 är enda rampen i serien som finns tillgänglig med unik inbyggd värmelins som smälter snö och motverkar isbildning.


VIKTIG INFORMATION: 
Billiga kopior av X-Vision har hittat ut på nätet. Extraljusramperna har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.OBS. Med detta paket skickar vi med vårt standardkablage (300W) som kräver att man skarvar kablarna innan man installerar.


DETTA PAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE:


Extraljushållare LED ramp 2-fästen HD

Relä / LedningssatsREFERENSVIDEO (Genesis 2)

 

Nya SEEKER PLUS är äntligen här och ger dig möjlighet att själv välja mellan vit eller orange positionsljus. Seeker erbjuder effektiva TIR-reflektorer och prestanda i världsklass. Lamporna präglas av hög kvalitet med fokus på extrema arbetsmiljöer där temperatursförändringar och högtrycktvätt tillhör vardagen. Samtliga Seeker lampor uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning. Seeker är utan tvekan ett av marknadens mest prisvärda premiumbelysning och levereras som standard med 3 års garanti.###

ÅRETS STORA NYHET

Seeker 12X 60w är en stor nyhet denna säsong. Extraljuset är utrustad med särskilt utvalda led dioder från världsledande Cree (USA). Kvalitativa dioder i kombination med en påkostad TIR-optik tar prestandan till helt nya nivåer. Lampan drivs av 12st kraftfulla 5W dioder som tillsammans avger ett mycket kraftfullt ljus. Du kan räkna med en ljusstyrka som avger mer ljus än 90W xenonlampa trots en lägre strömförbrukning med endast 60w. 


ROBUST LAMPHUS FÖR ALLA VÄDERLEKAR

Seeker 12X 60w är enkel att montera och kan användas i alla möjliga väderförhållanden utan några som helst undantag. Lamphuset är stöt- och vibrationstestad och tål stora påfrestningar under extrema arbetsmiljöer. Seeker 12X har ett robust lamphus som är IP68-klassat och tål stenskott. Lampan lyser med 20 grader ljusspridning och ger en lång och bred ljusbild.


PÅKOSTAD TIR-OPTIK OCH POSITIONSLJUS

Alla Seeker lampor drar fördel av samma patenterade optiska lösningar. Detta betyder att ljusbilden är optimerad för förare som är i behov av ett kraftfullt extraljus med lång räckvidd och god bredd. Seeker 12X tar steget längre genom att dra fördel av TIR-optik. TIR betyder "Total Inner Reflection" och innebär att allt ljus effektivt reflekteras och riktas innan det skickas iväg ut från reflektorn vilket betyder att spilljuset minimeras. Seeker 12X är utrustad med ett attraktivt positionsljus som ger lampan sitt unika utseende. Plus-modellen erbjuder två olika färger på positionsljuset och du väljer själv vilken färg du önskar att använda vid inkopplingen.VIKTIG INFORMATION: 

Billiga kopior av Seeker har hittat ut på nätet. Extraljusen har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.DETTA PAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE:

3 st Seeker Plus 60W LED extraljus

1 st extraljusfäste/hållare

3 st rostfria stag för extraljus

1 st reläsats

Specifikationer

Spänning 9-36V (4,2 A @ 12V / 2,0 A @ 24V)
Effektförbrukning 60W
Ljusflöde 5400 lumen (Totalt 16.200 lumen)
LED 12st 5W
Lamphus Robust Lexan polykarbonatlins
IP Klassning IP68
EMC klassning EMC-godkänd (CISPR25)
Arbetstemperatur -40° till +85°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT, Deutch kontakt (hane medföljer)
Vikt 1200 gram
Höjd 191 mm (inkl. fäste)
Djup 48 mm
Diameter 180 mm
Ljusbild Driving beam 20 grader ljusspridning
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE. EMC, E-godkänd enligt ECE-R112 (E8)
Ljuslängd med 1 lux 380 meter
Garanti 3 år
Övrigt TIR-optik, Valbar färg (positionsljus)
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 995:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt över 995:- 30 dagars öppet köp!