3-PACK SEEKER PLUS 12X 60W CANBUS-PAKET

2525600

  • Uppgraderad 2021
  • Vit/Orange DRL
  • E8 (ref 30)
  • TIR-optik
  • 3 års garanti

Seeker är ett välkänt och etablerat varumärke i Norden. Lamporna präglas av hög kvalitet med fokus på extrema arbetsmiljöer där temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen. Samtliga Seeker lampor uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning. Seeker är utan tvekan ett av marknadens mest eftertraktade extraljus och levereras som standard med 3 års garanti.

Fraktfritt denna veckan!

3 995 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

STORSÄLJAREN - NU ÄNNU VASSARE!

Seeker 12X 60W Plus är en vidareutveckling av Seeker 12X 60W och har uppgraderats med nya lysdioder inför säsong 2021/2022. De kvalitativa dioderna i kombination med den påkostade TIR-optiken tar prestandan till helt nya nivåer. Seeker 12X är E-märkt (E8) enligt ECE-R112. Lampan drivs av 12 st kraftfulla 5W dioder som tillsammans avger otroliga 5400 lumen. Du kan räkna med en ljusstyrka som avger mer ljus än en 90W xenonlampa, detta trots en lägre strömförbrukning med endast 60W. ROBUST LAMPHUS FÖR ALLA VÄDERLEKAR OCH ETM-TEKNOLOGI

Seeker 12X 60W är en lättmonterad lampa som utan problem kan användas i alla tänkbara väderförhållanden. Lamphuset är uppbyggt av 6063 flygplansaluminium som är IP68-klassat. Lamphuset är även stöt- och vibrationstestat för att tåla dagliga påfrestningar samt stenskott. Själva lampan är utrustad med ETM (Electronic Thermal Management) som övervakar värmeutvecklingen på dioderna för att bibehålla intensiteten i dioden samt för att undvika missfärgningar som uppstår om värmen blir för hög. Dioderna i mitten har en en spridning på 20 grader medan dioderna på sidan har en spridning på 60 grader.


PÅKOSTAD TIR-OPTIK OCH VALBAR FÄRG PÅ POSITIONSLJUS

Alla Seekerlampor drar fördel av samma patenterade optiska lösningar. Detta innebär att ljusbilden är optimerad genom att erbjuda ett kombinationsljus som ger både en enastående kastlängd framåt samtidigt som du får full sikt ut i vägrenen. Lampans spridningsvinkel gör att ljuskäglan täcker upp både bredd och längd utan att tumma på kvalitén. Seeker 12X tar dock steget längre genom att dra fördel av den uppdaterade TIR-optiken. TIR står för "Total Inner Reflection" och innebär att allt ljus effektivt reflekteras och riktas innan det skickas iväg ut från reflektorn. Det attraktiva positionsljuset ger lampan sitt unika utseende. Plus-modellen erbjuder två olika färger på positionsljuset och du väljer själv vilken färg du önskar att använda vid inkopplingen.VIKTIG INFORMATION: 
Billiga kopior av Seeker har hittat ut på nätet. Extraljusen har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.Med detta erbjudande medföljer Cannect Canbus Interface (CCI). Fyll i bilmodell i kassan om ni önskar få CCI med tillhörande instruktionsmanual.DETTA PAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE:

3 st Seeker Plus 60W LED extraljus

1 st extraljusfäste/hållare

3 st rostfria stag för extraljus

1 st reläsats

VIDEOPRESENTATION MED 3 ST SEEKER 12X 60W

Specifikationer

Spänning 9-36V (4,2 A @ 12V / 2,0 A @ 24V)
Effekt 60W
Ljusflöde 5400 lumen (Totalt 16.200 lumen)
LED 12st 5W
Lamphus Robust Lexan polykarbonatlins
IP Klassning IP68
EMC klassning EMC-godkänd (CISPR25)
Arbetstemperatur -40° till +85°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT, Deutch kontakt (hane medföljer)
Vikt 1200 gram
Höjd 191 mm (inkl. fäste)
Djup 48 mm
Diameter 180 mm
Ljusbild Driving beam
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE. EMC, E-godkänd enligt ECE-R112 (E8)
Ljuslängd med 1 lux 380 meter
Garanti 3 år
Övrigt TIR-optik, Valbar färg (positionsljus)
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

TILLGÄNGLIGA PAKET FÖR DENNA PRODUKT

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!