10-pack Oledone Cree 27W arbetsbelysning

10-PACK Oledone Cree 27W

  • 10st 27W
  • Testvinnande arbetsljus
  • Nya Cree (USA) dioder
  • 3 års garanti
  • Totalt 17 280 lumen

Oledone Cree 27W är uppföljaren till den framgångsrika Oledone 9LED 27W. Den är uppgraderad med dioder från världsledande Cree (USA) och har nu ett ännu högre lumenflöde (ljusflöde) per wattLampan levererar hela 1728 effektiva lumen vilket är uppemot 30% till 40% mer än traditionella 27W led arbetsljus. Oledone Cree 27W Cree är en mycket prisvärd LED arbetsbelysning av hög kvalitet med patenterad teknologi.

Fraktfritt denna veckan!

7 150 kr inkl. moms

8 650 kr

-1 500 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Dess goda prestanda gör Oledone Cree 27W Cree till en vinnare och det självklara valet av LED arbetsbelysning. Den utsågs till testvinnare i finska Koneviesti nr 16/13 för arbetslampor under 27W samt av tyska tidningen Profil 2014. Oledone 27W är en av de ljusstarkaste arbetslamporna ute på marknaden och avger ett starkt vitt ljussken med god räckvidd.

Den är IP68 klassad och är fullt sänkbar ned till 1 meters djup vilket gör den till ett populärt val av led belysning inom industrin. En särskild beläggning skyddar mot skrapning vilket gör att Oledone Cree 27W lämpar sig som led arbetsljus för extra svåra arbetsförhållanden. Med hjälp av förstklassig optik och byggkvalitet har man lyckats få till ett högt lumenvärde i förhållande till antal watt. Oledone LED arbetsbelysning är ett mycket bra alternativ till betydligt dyrare Tyri led, Hella led, Nbb led, ABL led m.m.

Oledone Cree 27W Cree är det optimala valet av arbetsbelysning för både traktorer, entreprenadmaskiner och yrkesfordon men kan också användas som t.ex  backljus på lastbilen, belysning för snöskoter och ATV eller på din båt. Oledone 9LED 27W Cree är CE-godkänd, E-godkänd samt EMC-godkänd vilket betyder att arbetslampan inte stör ut annan elektronisk utrustning. Den fungerar både med 12V och 24V.

Trots att flera tillverkare uppger att deras produkter innehåller High Power LED Cree eller Epistar dioder behöver detta inte betyda att en arbetslampa verkligen lever upp till förväntningarna. Orsaken till detta är helt enkelt att det finns fler faktorer än val av diod som påverkar belysningskvaliten i slutändan. Övriga komponenter som bl. a dålig optik bidrar till ett lägre ljusgenomsläpp vilket medför att arbetslampan inte uppnår sin fulla kapacitet och avger ett betydligt sämre ljus. Vi använder effektiva lumen som måttstock för samtliga av våra lampor istället för teoriska lumen som är väldigt missvisande. Effektiva lumen speglar hur en arbetslampa presterar under verkliga arbetsförhållanden. Alla våra produkter genomgår rigorösa tester och med 30 dagars öppet köp, fri frakt och fri returrätt på samtliga varor kan du alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Specifikationer

Spänning 9-32V
Effektförbrukning 27W
Ljusflöde 2160 lumen
Effektivt ljusflöde 1728 lumen
LED 9st 3W CREE XR-E (USA)
Lamphus Aluminiumgods, ruggad
Fäste Rostfritt stål, rotering 360°, tilt 180°
Lins PMMA, praktiskt taget okrossbar
IP Klassning IP68
EMC klassning EMC-godkänd
Arbetstemperatur -40° till +85°C
Livslängd Upp till 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT, Deutch kontakt (hane medföljer)
Vikt 945 gram
Höjd 120 mm
Längd 109 mm
Djup 70 mm
Ljusbild Flood 60°
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE, ROHS, EMC
Garanti 3 år
Övrigt Överhettningsskydd, kortslutningsskydd
Artikelnummer 112203

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!