Supervision Dominator 90W Pencil led extraljus

Supervision Dominator 90W

  • Stensskottskydd medföljer
  • Lång ljusbild (Spot/Pencil)
  • CREE (USA) dioder
  • 7740 lumen
  • Slag- och vibrationstålig

Supervision Dominator 90W är ett kraftfullt LED extraljus och en nyhet i vårt sortiment. Dominator-serien avger ett "stort ljus" med hjälp av 18 st 5W dioder från amerikanska Cree. Dominator levereras med spot ljusbild som standard och avger totalt 7740 lumen. Dominator tål hårda påfrestningar från väder och vind tack vare sin IP67-klassning. Linsen är tillverkad i polykarbonat som i princip är okrossbart. Ett stensskottskydd medföljer med varje lampa.

Fraktfritt denna veckan!

1 795 kr inkl. moms

2 095 kr

-300 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Fördel med LED extraljus är snabb uppstart, d.v.s lampan når full effekt på mindre än en sekund. Livslängden på upp till 50 000 timmar gör Dominator 90W till en god investering. Lampan har ett svartlackerat lamphus i kraftfullt aluminiumgods med kylflänsar för god värmeavledning och lins i stryktåligt polykarbonat. Dominator 90W har en kraftig vibrationsplatta och justerbart montagefäste. Stödstag rekommenderas men medföljer inte som standard.

Trots att flera tillverkare uppger att deras produkter innehåller High Power LED Cree eller Epistar dioder behöver detta inte betyda att en arbetslampa verkligen lever upp till förväntningarna. Orsaken till detta är helt enkelt att det finns fler faktorer än val av diod som påverkar belysningskvaliten i slutändan. Övriga komponenter som bl. a dålig optik bidrar till ett lägre ljusgenomsläpp vilket medför att arbetslampan inte uppnår sin fulla kapacitet och avger ett betydligt sämre ljus. Vi använder effektiva lumen som måttstock för samtliga av våra lampor istället för teoriska lumen som är väldigt missvisande. Effektiva lumen speglar hur en arbetslampa presterar under verkliga arbetsförhållanden. Alla våra produkter genomgår rigorösa tester och med 30 dagars öppet köp, fri frakt och fri returrätt på samtliga varor kan du alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Specifikationer

Spänning 12-48V DC
Strömförbrukning 7.5 vid 12V
Effektförbrukning 90W
Ljusflöde 7740 lumen
Fäste Singelbult
Lins Nästintill okrossbar polykarbonat
IP Klassning IP67
EMC klassning EMC-godkänd
Arbetstemperatur -40°C ~ +75°C
Livslängd Upp till 50 000 timmar
Vikt 2 kg
Höjd 190 mm (inkl. monteringsfäste)
Djup 80 mm
Diameter 170 mm
Ljusbild Spot/Pencil
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE, ROHS, EMC
Artikelnummer 200809

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!