Supervision 240W led ljusramp lätt böjd
Nedsatt pris! LED ljusramp Supervision 240W böjd

Supervision 240W CURVED

 • 17 600 lumen
 • E-Märkt
 • CREE (USA) dioder
 • Böjd ramp design
 • 2 års garanti

Supervision 240W CURVED är en extremt ljusstark led extraljusramp som är utrustad med lysdioder från världsledande Cree (USA). Med sina 80st LED dioder (3W per diod) lyckas den leverera otroliga 17 600 effektiva lumen och lämpar sig för den prismedvetne konsumenten. Supervision bör inte jämföras med budgetramper ute på marknaden med likartat utseende då Supervision-serien är utrustad med patenterad reflektorteknik och amerikanska Cree dioder.

Fraktfritt denna veckan!

4 245 kr inkl. moms

5 245 kr

-1 000 kr


Från 354 kr per månad.
 • 1 415 kr - Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
 • 708 kr - Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
 • 354 kr - Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
Ditt självklara val!
 • Gratis frakt över 495:-
 • Snabb leverans 1-3 dagar
 • 30 dagar öppet köp
 • Säkra betalningar
 • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Supervision tillverkas av Asiens ledande led tillverkare. Med en livslängd upp till 50 000 timmar kan du känna dig bekväm när du väljer att rusta upp ditt fordon med Supervision 240W CURVED. Den böjda rampen följer bilens form för bättre estetik och ger dessutom en bättre spridning av ljusbilden. Den är dessutom mycket enkel att montera med de medföljande sidofästena. Fungerar bra både som extraljus och arbetsljus på personbilar, lastbilar, traktorer, arbetsfordon, mm. Reflektorn är gjord av okrossbar polykarbonat vilket gör den lämplig för ett flertal olika applikationer av normal karaktär men också mer krävande arbetsförhållanden. Supervision 240W är otroligt ljusstark och unik i jämförelse med konkurrerande rampljus av liknande modell. Den fungerar utmärkt som både extraljus på lastbil och övriga fordon eller som led arbetsbelysning för professionella applikationer såsom entreprenad, skogsskördare, traktorer, grävmaskiner etc. Supervision 240W är både CE-godkänd, ROHS-godkänd och EMC-godkänd vilket betyder att arbetslampan inte stör ut annan elektronisk utrustning.

Observera att flera återförsäljare har en tendens att skriva upp lumenvärden för denna typ av lampa till ca 22 000 lumen.

Trots att flera tillverkare uppger att deras produkter innehåller High Power LED Cree eller Epistar dioder behöver detta inte betyda att en arbetslampa verkligen lever upp till förväntningarna. Orsaken till detta är helt enkelt att det finns fler faktorer än val av diod som påverkar belysningskvaliten i slutändan. Övriga komponenter som bl. a dålig optik bidrar till ett lägre ljusgenomsläpp vilket medför att arbetslampan inte uppnår sin fulla kapacitet och avger ett betydligt sämre ljus. Vi använder effektiva lumen som måttstock för samtliga av våra lampor istället för teoriska lumen som är väldigt missvisande. Effektiva lumen speglar hur en arbetslampa presterar under verkliga arbetsförhållanden. Alla våra produkter genomgår rigorösa tester och med 30 dagars öppet köp, fri frakt och fri returrätt på samtliga varor kan du alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Specifikationer

Spänning 9-32V
Effektförbrukning 240W
Ljusflöde 21 600 lumen
Effektivt ljusflöde 17 600 lumen
LED 80st 3W CREE (USA)
Lamphus Robust aluminium
Lins Polykarbonat, näst intill okrossbart
IP Klassning IP67
EMC klassning EMC-godkänd
Arbetstemperatur -40° till +85°C
Livslängd Upp till 50 000 timmar
Höjd 8 cm (exkl. fäste)
Längd 113 cm (105 cm utan fäste)
Djup 8 cm (exkl. fäste)
Ljusbild Flood, Pencil/Spot, Combo
Färgtemperatur 6000K
Certifiering Certiferad kvalitet ISO 9001, CE, ROHS, EMC, E-Märkt (ECE-R10)
Garanti 2 år
Artikelnummer R2003

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!