Supervision 120W led ljusramp lätt böjd

Supervision 120W CURVED

 • 8800 lumen 
 • IP67-klassad
 • CREE (USA) dioder
 • Böjd ramp design
 • 2 års garanti

Supervision 120W CURVED är en extremt ljusstark led extraljusramp som är utrustad med lysdioder från världsledande Cree (USA). Med sina 40st LED dioder (3W per diod) lyckas den leverera otroliga 8800 effektiva lumen och lämpar sig för den prismedvetne konsumenten. Supervision bör inte jämföras med budgetramper ute på marknaden med likartat utseende då Supervision-serien är utrustad med patenterad reflektorteknik och amerikanska Cree dioder.

Fraktfritt denna veckan!

2 495 kr inkl. moms

2 995 kr

-500 kr


Från 208 kr per månad.
 • 832 kr - Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
 • 416 kr - Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
 • 208 kr - Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
Ditt självklara val!
 • Gratis frakt över 495:-
 • Snabb leverans 1-3 dagar
 • 30 dagar öppet köp
 • Säkra betalningar
 • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Supervision  tillverkas av Asiens ledande led tillverkare. Med en livslängd upp till 50 000 timmar kan du känna dig bekväm när du väljer att rusta upp ditt fordon med Supervision 120W CURVED. Den böjda rampen följer bilens form för bättre estetik och ger dessutom en bättre spridning av ljusbilden. Den är dessutom mycket enkel att montera med de medföljande sidofästena. Fungerar bra både som extraljus och arbetsljus på personbilar, lastbilar, traktorer, arbetsfordon, mm. Reflektorn är gjord av okrossbar polykarbonat vilket gör den lämplig för ett flertal olika applikationer av normal karaktär men också mer krävande arbetsförhållanden. Supervision 120W är otroligt ljusstark och unik i jämförelse med konkurrerande rampljus av liknande modell. Den fungerar utmärkt som både extraljus på lastbil och övriga fordon eller som led arbetsbelysning för professionella applikationer såsom entreprenad, skogsskördare, traktorer, grävmaskiner etc. Supervision 120W är både CE-godkänd, ROHS-godkänd och EMC-godkänd vilket betyder att arbetslampan inte stör ut annan elektronisk utrustning. 

Observera att flera återförsäljare har en tendens att skriva upp lumenvärden för denna typ av lampa till ca 10 000 lumen.

Trots att flera tillverkare uppger att deras produkter innehåller High Power LED Cree eller Epistar dioder behöver detta inte betyda att en arbetslampa verkligen lever upp till förväntningarna. Orsaken till detta är helt enkelt att det finns fler faktorer än val av diod som påverkar belysningskvaliten i slutändan. Övriga komponenter som bl. a dålig optik bidrar till ett lägre ljusgenomsläpp vilket medför att arbetslampan inte uppnår sin fulla kapacitet och avger ett betydligt sämre ljus. Vi använder effektiva lumen som måttstock för samtliga av våra lampor istället för teoriska lumen som är väldigt missvisande. Effektiva lumen speglar hur en arbetslampa presterar under verkliga arbetsförhållanden. Alla våra produkter genomgår rigorösa tester och med 30 dagars öppet köp, fri frakt och fri returrätt på samtliga varor kan du alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Specifikationer

Spänning 9-32V
Effektförbrukning 120W
Ljusflöde 10 800 lumen
Effektivt ljusflöde 8800 lumen
LED 40st 3W CREE (USA)
Lamphus Robust aluminium
Lins Polykarbonat, näst intill okrossbart
IP Klassning IP67
EMC klassning EMC-godkänd
Arbetstemperatur -40° till +85°C
Livslängd Upp till 50 000 timmar
Höjd 8 cm
Längd 56 cm
Djup 8 cm
Ljusbild Flood, Pencil/Spot, Combo
Färgtemperatur 6000K
Certifiering Certiferad kvalitet ISO 9001, CE, ROHS, EMC
Garanti 2 år

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!