SPECIALPAKET X-VISION D-MaXX 180W

306139

  • Världsledande LED
  • Liten & Kompakt
  • 15.120 lumen
  • 1 lux 634 meter
  • 5 års garanti

X-Vision är ett etablerat varumärke som är kända för sin goda byggkvalitet med över 20 års branscherfarenhet. Lamporna levereras med 5 års garanti som standard och utrustas med noggrant utvalda komponenter från världsledande tillverkare av lysdioder, kretskort och optik. X-Vision är designade för extrema arbetsförhållanden och fungerar utmärkt i arbetsmiljöer där konstanta vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen.

Fraktfritt denna veckan!

2 595 kr inkl. moms

4 095 kr

-1 500 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

X-Vision D-MaXX 180W är en storsäljare i premium-segmentet. Rampen drivs av nya kraftfulla Osram P8 och avger otroliga 15120 lumen. Trots D-MaXX imponerande prestanda så är rampen endast 527 mm lång vilket gör den lämplig att montera vid nummerskylten utan speciella tillbehör. D-MaXX IP68-klassade lamphus är otroligt kompakt och tåligt och lämpar sig för alla sorters väderförhållanden. Rampen ger upphov till flexibla monterings möjligheter då den levereras med fäste för både topp/botten och gavelsidor.PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

D-MaXX riktar sig främst till kunder med väldigt högt ställda krav på sin belysning. Produkten levereras i exklusiva originalkartonger med tillhörande monteringstillbehör. D-MaXX-serien drivs av kraftfulla Osram P8 dioder som valts med omsorg för maximal ljusstyrka. D-MaXX utmärkande egenskaper gör den till ett av marknadens mest prisvärda ramper i sin prisklass. Garantin sträcker sig på hela 5 år vilket är ett bevis på rampens fantastiska byggkvalitet. Samtliga lampor från X-Vision uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning.OPTIMERAT "COMBO" KÖRLJUS ANPASSAD FÖR ALLA VÄGAR

D-MaXX ljusbild är unik genom att ljuset från varje lysdiod träffar körbanan på ett mycket effektivt sätt utan s.k "spilljus". Rampen avger ett kombinationsljus vilket ger en god bredd och fantastisk räckvidd och lämpar sig därför för både raksträckor och slingriga skogsvägar. D-MaXX har en imponerande räckvidd på hela 552 meter med 1 lux!VIKTIG INFORMATION: 
Billiga kopior av X-Vision har hittat ut på nätet. Extraljusramperna har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.Med detta erbjudande får du 2st backljus på köpet (ECO SLIMLINE), värde 590 kr!DETTA PAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE:

Extraljushållare LED ramp 2-fästen HD - artikelnr: 290109

Relä / Ledningssats - artikelnr: 224185

Specifikationer

Spänning 10-32V
Effektförbrukning 180W
Ljusflöde 15 120 lumen
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Vikt 2,2 kg
Höjd 56 mm
Längd 527 mm
Djup 75 mm
Ljusbild Combo ljusbild
Färgtemperatur 5000K
Certifiering E-märkt enligt ECE-R112
Ljuslängd med 1 lux 634 meter
Garanti 5 år
Övrigt Monteringstillbehör och DT-kontakt medföljer
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

TILLGÄNGLIGA PAKET FÖR DENNA PRODUKT

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!