LED ramp Skagen Deluxe 180W

Skagen Deluxe 180W

 • 20.940 lumen 
 • Unikt saltvattenskydd
 • CREE (USA) dioder
 • IP68
 • 5 års garanti

Skagen Deluxe är en E-märkt Premium led ramp som riktar sig emot ljusproffsen och de mest kräsna konsumenterna. Ett kraftigt pressgjutet aluminiumhus gör att den uppfyller IP68-klassning som tillsammans med en patenterade optik levererar ett brutalt ljus som inte lämnar någon missnöjd. Denna premium produkt är speciellt framtagen för den stilmedvetne konsumenten och passar perfekt till vita fordon och eller båtar. Dess höga IP-klassning gör att den klarar vårt hårda nordiska klimat med råge och du behöver aldrig oroa dig för korrosion på lamphuset från våra saltade vägar eller saltvatten. Skagen-seriens vita färg ger ett utökat skydd mot saltvatten och lämpar sig perfekt som båtbelysning. Lampan är lackerad i 4 lager pulverlack vilket gör den otroligt stryktålig oavsett placering.

Fraktfritt denna veckan!

5 995 kr inkl. moms


Från 500 kr per månad.
 • 1 999 kr - Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
 • 1 000 kr - Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
 • 500 kr - Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
Ditt självklara val!
 • Gratis frakt över 495:-
 • Snabb leverans 1-3 dagar
 • 30 dagar öppet köp
 • Säkra betalningar
 • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Denna ljusramp använder noggrant utvalda komponenter av högsta kvalitet som finns att tillgå på världsmarknaden. Produkten levereras i snygga och exklusiva kartonger likt Vision X och andra ledande amerikanska varumärken. De patenterade Cree dioderna som man valt att bestycka Skagen Deluxe-serien med skiljer sig från mängden genom sin väldigt höga BIN-klass.

UNIKA EGENSKAPER
Denna LED ramp är utrustad med ett kraftfullt EMC störningsskydd för att undvika radiostörningar eller störning på exempelvis GPS. Skagen Deluxe har ett otroligt högt ljusgenomsläpp på 97% och levererar makalösa 20.940 lumen. Skagen Deluxe är utrustad med en helt unik tryckventil på sidan som gör att den drar in och släpper ut luft vid kalla och varma väderförhållanden. Detta medför att du aldrig behöver oroa dig för att fukt ska bildas innanför lampglaset. Denna LED ramp är special designad från grunden och är framtagen för en minimal värmeutveckling vilket möjliggör en konstant maximal driveffekt.

OTROLIGT FIN LJUSBILD
Skagen Deluxe levereras med en otroligt fin och jämn Combo ljusbild som erbjuder det bästa från två världar. Dioderna på sidorna ger en spridning på 40 grader medan dioderna i mitten ger en spridning på 10 grader med lång kastlängd. Då får därmed en fin bredd och räckvidd på en och samma gång. Combo är den ljusbild som är mest optimal för extraljus.

Specifikationer

Spänning 9-32V
Strömförbrukning 7.73A@24V
Effektförbrukning 180W
Ljusflöde 20.940 verkliga lumen
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
Saltsprayklassad Vit specialfärg som ger ett utökat skydd mot saltvatten
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Höjd 9 cm
Längd 85 cm (81 cm utan fäste)
Djup 8 cm
Ljusbild Combo
Färgtemperatur 6000K
Certifiering E-märkt
Garanti 2 år

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!