LED ramp Skagen Deluxe 120W

Skagen Deluxe 120W

  • 13.960 lumen 
  • Unikt saltvattenskydd
  • CREE (USA) dioder
  • IP68 & E-Märkt
  • 5 års garanti

Skagen Deluxe är en E-märkt Premium LED ramp som riktar sig emot ljusproffsen och de mest kräsna konsumenterna. Ett kraftigt pressgjutet aluminiumhus gör att den uppfyller IP68-klassning som tillsammans med en patenterade optik levererar ett brutalt ljus som inte lämnar någon missnöjd. Skagen Deluxe är speciellt framtagen för den stilmedvetne konsumenten och passar perfekt till vita fordon eller båt och marin. Reläkablage medföljer.

Fraktfritt denna veckan!

4 995 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

Skagen Deluxe använder noggrant utvalda komponenter av högsta kvalitet som finns att tillgå på världsmarknaden. Produkten levereras i snygga och exklusiva sleeve kartonger likt Vision X och andra ledande amerikanska varumärken. De patenterade Cree dioderna som man valt att bestycka Skagen Deluxe-serien med skiljer sig från mängden genom sin väldigt höga BIN-klass. Skagen-seriens vita färg ger ett utökat skydd mot saltvatten och lämpar sig perfekt som båtbelysning. Lampan är lackerad i 4 lager pulverlack vilket gör den otroligt stryktålig oavsett placering.


UNIKA EGENSKAPER MED ÄKTA IP68-KLASSNING FÖR BÅT 

Rampen är utrustad med ett kraftfullt EMC störningsskydd för att undvika radiostörningar eller störning på exempelvis GPS. Skagen Deluxe 120W har ett otroligt högt ljusgenomsläpp på 97% och levererar makalösa 13.960 lumen. Skagen Deluxe är utrustad med en helt unik tryckventil på sidan som gör att den drar in och släpper ut luft vid kalla och varma väderförhållanden. Detta medför att du aldrig behöver oroa dig för att fukt ska bildas innanför lampglaset. LED rampen är special designad från grunden och är framtagen för en minimal värmeutveckling vilket möjliggör en konstant maximal driveffekt. Dess höga IP-klassning gör att den klarar vårt tuffa nordiska klimat med råge och du behöver aldrig oroa dig för korrosion på lamphuset från våra saltade vägar eller saltvatten. 


OTROLIGT FIN LJUSBILD

Skagen Deluxe levereras med en väldigt fin och jämn Combo ljusbild som erbjuder det bästa från två världar. Dioderna på sidorna ger en spridning på 40 grader medan dioderna i mitten ger en spridning på 10 grader med lång kastlängd. Då får därmed en fin bredd och räckvidd på en och samma gång. Combo är den ljusbild som är mest optimal för extraljus.
 

Specifikationer

Spänning 9-32V
Strömförbrukning 10A@12V - 5.15A@24V
Effektförbrukning 120W
Ljusflöde 13.960 lumen
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
Saltsprayklassad Vit specialfärg som ger ett utökat skydd mot saltvatten
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Höjd 9 cm
Längd 60 cm (56 cm utan fäste)
Djup 8 cm
Ljusbild Combo
Färgtemperatur 6000K
Certifiering E-märkt
Garanti 5 år
Övrigt Relä medföljer, DT-kontakt medföljer

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!