SEEKER PLUS 12X 60W LED Extraljus 7" tum med TIR-Reflektor

SEEKER PLUS 12X 60W

200818

  • Stor nyhet 2020
  • Vit/Orange DRL
  • E8 (ref 30)
  • TIR-optik
  • 3 års garanti

Fynda under vår Slutrea, kampanjen utgår inom kort! Nya SEEKER PLUS är äntligen här och ger dig möjlighet att själv välja mellan vit eller orange positionsljus. Seeker erbjuder effektiva TIR-reflektorer och prestanda i världsklass. Lamporna präglas av hög kvalitet med fokus på extrema arbetsmiljöer där temperatursförändringar och högtrycktvätt tillhör vardagen. Samtliga Seeker lampor uppfyller de högsta kraven för EMC avstörning.

Fraktfritt denna veckan!

1 295 kr inkl. moms

1 995 kr

-700 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

ÅRETS STORA NYHET

Seeker 12X 60W är en stor nyhet denna säsong. Extraljuset är utrustad med särskilt utvalda led dioder från världsledande Cree (USA). Kvalitativa dioder i kombination med en påkostad TIR-optik tar prestandan till helt nya nivåer. Seeker 12X är E-märkt (E8) enligt ECE-R112 med referenstal 30. Lampan drivs av 12st kraftfulla 5W dioder som tillsammans avger otroliga 5400 lumen. Du kan räkna med en ljusstyrka som avger mer ljus än 90W xenonlampa trots en lägre strömförbrukning med endast 60W. ROBUST LAMPHUS FÖR ALLA VÄDERLEKAR OCH ETM-TEKNOLOGI

Seeker 12X 60W är enkel att montera och kan användas i alla möjliga väderförhållanden utan några som helst undantag. Lamphuset är stöt- och vibrationstestad och tål stora påfrestningar och stenskott. Seeker 12X har ett robust lamphus i 6063 flygplansaluminium som är IP68-klassad. Lampan är utrustad med ETM (Electronic Thermal Management) som övervakar värmeutvecklingen på dioderna för att bibehålla intensiteten i dioden samt för att undvika missfärgningar som uppstår om värmen blir för hög. Seeker är utan tvekan ett av marknadens mest prisvärda premiumbelysning och levereras som standard med 3 års garanti.


PÅKOSTAD TIR-OPTIK OCH VALBAR FÄRG PÅ POSITIONSLJUS

Alla Seeker lampor drar fördel av samma patenterade optiska lösningar. Detta betyder att ljusbilden är optimerad för förare som är i behov av ett kraftfullt extraljus med lång räckvidd och god bredd. Seeker 12X tar steget längre genom att dra fördel av TIR-optik. TIR betyder "Total Inner Reflection" vilket innebär att allt ljus effektivt reflekteras och riktas innan det skickas iväg ut från reflektorn vilket minimerar s.k spilljus. Med hjälp av TIR lyckas Seeker 12X generera ett betydligt mer effektivt och användbart ljus på vägen framför fordonet med 40 grader spridningsvinkel (Driving Beam). Seeker 12X är utrustad med ett attraktivt positionsljus som ger lampan sitt unika utseende. Plus-modellen erbjuder två olika färger på positionsljuset och du väljer själv vilken färg du önskar att använda vid inkopplingen.


VIKTIG INFORMATION:
Billiga kopior av Seeker har hittat ut på nätet. Extraljusen har ett identiskt utseende men är utrustade med sämre komponenter som diod och optik vilket resulterar i betydligt sämre ljus. Vi tar inte ansvar för produkter som inte handlats från oss eller en av våra godkända återförsäljare.

OBS. Seeker finns även som paketerbjudande, Klicka här för att se våra mängdrabatter!

Specifikationer

Spänning 9-36V (4,2 A @ 12V / 2,0 A @ 24V)
Effektförbrukning 60W
Ljusflöde 5400 lumen
LED 12st 5W
Lamphus Robust Lexan polykarbonatlins
Lins 95% ljusgenomsläpp
IP Klassning IP68
EMC klassning EMC-godkänd (CISPR25)
Arbetstemperatur -40° till +85°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT, Deutch kontakt (hane medföljer)
Vikt 1200 gram
Höjd 191 mm (inkl. fäste)
Djup 48 mm
Diameter 180 mm
Ljusbild Driving beam
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE. EMC, E-godkänd enligt ECE-R112 (E8)
Ljuslängd med 1 lux 380 meter
Garanti 3 år
Övrigt TIR-optik, Valbar färg (positionsljus)
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 995:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt över 995:- 30 dagars öppet köp!