Rigid E2 20 tum
Nedsatt pris! RIGID E2-20 led ramp

RIGID E2-20

  • Tillverkat i USA
  • Otroligt kraftfullt extraljus
  • IP68
  • Okrossbar polykarbonatlins
  • 5 års garanti

Amerikanska Rigid befinner sig i fronten för utvecklingen av led extraljus och produkterna används inom gruv-, havs- och militära miljöer runt om i världen. Vi erbjuder en garanti på hela 5 år för samtliga Rigid tillverkade produkter. Rigid lamporna utmärker sig genom sitt stryktåliga lamphus som är designade för extrema arbetsförhållanden där konstanta vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen. Tack vare patenterade optiska system som Hybrid™, Specter™ och Hyperspot™ så kan Rigids lampor appliceras i många olika miljöer. Rigid lampor är kända för sin höga effektivitet där 97% av elektriciteten blir till ljus, och endast 3% går förlorat i form av värme.

Fraktfritt denna veckan!

10 995 kr inkl. moms

11 995 kr

-1 000 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

E-serien från amerikanska Rigid Industries är en vidareutveckling av deras mest kraftfulla rampserie. E2 "20 tum led ljusramp avger ett extremt kraftfullt ljus tack vare sin effektiva optik och patenterade Specter- och Hyperspot teknologi. Ljusrampen lämpar sig väl för yrkesproffs som är i stort behov av led extraljus för extrema arbetsförhållanden. Denna premium lampa har en okrossbar polykarbonatlins, och utsidan är tillverkat i robust aluminium. Med hjälp av en tvålagers UV-skyddad pulverlack som är mycket hållbar så tål den vårt tuffa nordiska klimat. E2-seriens byggkvalitet håller högsta klass och lamporna klarar kraftiga vibrationer och även vårdslös hantering.


EN LED LJUSRAMP MED FLERA OLIKA LJUSBILDER

Driving/Hyperspot Combo ger en bred ljusbild med god närfältsbelysning på medellång distans. Ljusbilden är oval som ger minimalt ljusspill uppåt och neråt. Hyperspot-optiken ger en extremt lång ljusstråle på imponerande 650 meter (1 lux)

Hyperspot ger en otroligt lång och smal ljusbild med avsevärt låg spridning åt sidorna för maximal räckvidd.
E2-20" Hyperspot avger en lux på otroliga 884 meter. Detta lämpar sig för förare som behöver mycket smalt körljus eller där en punkt längst horisonten ska belysas.


DET ULTIMATA KÖRLJUSET FÖR LÅNGA DISTANSER

Rigid Industries har verkligen lyckats skapa en extraljus ramp som skiljer sig från mängden på många sätt. E-serien har satt standarden för fordonsbelysning på den internationella marknaden. Produkten är både designad och tillverkad i USA och detta extraljus har utvecklats med maximal räckvidd i åtanke. E-serien är det ultimata körljuset för både personbil, lastbil och övriga fordon som är i behov av det bästa ljus marknaden har att erbjuda.

Specifikationer

Spänning 9-36V
Strömförbrukning 11.8 Ampere
Effektförbrukning 150W
Ljusflöde 11 040 lumen)
LED 40 st
Lamphus Pulverlackad aluminium av 6061-typ.
Lins Polykarbonat
Vibrationsklassning MIL810-STDG
Saltsprayklassad ASTMB117
IP Klassning IP68
Arbetstemperatur -40° till +63°C
Livslängd Mer än 50 000 timmar
Höjd 83 mm
Längd 543 mm
Djup 95 mm
Certifiering CE, ROHS, EMC
Garanti 5 år
Övrigt Över- och underspänningsskydd, kortslutningsskydd. Fuktsäkert kablage med säkring och på/av-knapp medföljer.

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!