RIGID E2-10 E-Märk LED ramp
Nedsatt pris! RIGID E2-10 LED ramp

RIGID E2-10 E-Märkt

  • Tillverkat i USA
  • Otroligt kraftfullt extraljus
  • IP68 och E-märkt
  • Okrossbar polykarbonatlins
  • 5 års garanti

Amerikanska Rigid befinner sig i fronten för utvecklingen av led extraljus och produkterna används inom gruv-, havs- och militära miljöer runt om i världen. Vi erbjuder en garanti på hela 5 år för samtliga Rigid tillverkade produkter. Rigid lamporna utmärker sig genom sitt stryktåliga lamphus som är designade för extrema arbetsförhållanden där konstanta vibrationer, extrema temperaturförändringar och högtryckstvätt tillhör vardagen. Tack vare patenterade optiska system som Hybrid™, Specter™ och Hyperspot™ så kan Rigids lampor appliceras i många olika miljöer. Rigid lampor är kända för sin höga effektivitet där 97% av elektriciteten blir till ljus, och endast 3% går förlorat i form av värme.

Fraktfritt denna veckan!

7 295 kr inkl. moms

7 995 kr

-700 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

E-serien från amerikanska Rigid Industries är en vidareutveckling av deras mest kraftfulla rampserie. E2 "10 tum led ljusramp avger ett extremt kraftfullt ljus tack vare sin effektiva optik och patenterade Specter- och Hyperspot teknologi. Ljusrampen lämpar sig väl för yrkesproffs som är i stort behov av led extraljus för extrema arbetsförhållanden. Denna premium lampa har en okrossbar polykarbonatlins, och utsidan är tillverkat i robust aluminium. Med hjälp av en tvålagers UV-skyddad pulverlack som är mycket hållbar så tål den vårt tuffa nordiska klimat. E2-seriens byggkvalitet håller högsta klass och lamporna klarar kraftiga vibrationer och även vårdslös hantering.


E-MÄRKT LED LJUSRAMP

E2-10 finns tillgänglig med följande ljusbild:

Driving Beam ger en ännu bredare ljusbild med god närfältsbelysning på medellång distans. Ljusbilden är oval som ger minimalt ljusspill uppåt och neråt. Driving beam används som körljus med medellång räckvidd, E2-10" Driving ger en lux på hela 220 meter.


DET ULTIMATA KÖRLJUSET FÖR LÅNGA DISTANSER

Rigid Industries har verkligen lyckats skapa en extraljus ramp som skiljer sig från mängden på många sätt. E-serien har satt standarden för fordonsbelysning på den internationella marknaden. Produkten är både designad och tillverkad i USA och detta extraljus har utvecklats med maximal räckvidd i åtanke. E-serien är det ultimata körljuset för både personbil, lastbil och övriga fordon som är i behov av det bästa ljus marknaden har att erbjuda.

Specifikationer

Spänning 5.43 amp vid 12V
Effektförbrukning 75W
Ljusflöde 9000 lumen
LED 30 st
Lamphus Lamphuset är tillverkat i pulverlackat stål
Lins Polykarbonat
IP Klassning IP68
Arbetstemperatur -40° till +63°C
Livslängd Mer än 50 000 timmar
Höjd 83 mm
Längd 289 mm
Djup 95 mm
Certifiering CE, ROHS, EMC
Ljuslängd med 1 lux 220 m
Garanti 5 år
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 995:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 995:- 30 dagars öppet köp!