Oledone Cree 60W led arbetsljus

Oledone Cree 60W

  • Storsäljare
  • Bäst i test enligt 2 tidningar
  • 3 års garanti
  • Förstärkt isolering
  • 4860 lumen

Oledone 60W är vårt senaste tillskott av led arbetsbelysning av hög kvalitet med patenterad teknologi. Den är utrustad med det senaste XM-L2 chipset från världsledande Cree och med hjälp av en förstklassig lins lyckas den generera otroliga 4860 operativa lumen (effektiva lumen). Dess goda prestanda gör Oledone 60W till en vinnare och det självklara valet för LED arbetsbelysning. Den utsågs till testvinnare i finska Koneviesti nr 01/2013 för lampor under 60W och av tyska Profil 2014 i ett stort arbetsljustest. 

Fraktfritt denna veckan!

1 295 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mängdrabatt

Antal Rabatt Du sparar
Vid köp av 10 100 kr minst 1 000 kr
Vid köp av 20 200 kr minst 4 000 kr

Mer information

Med hjälp av förstklassig optik och byggkvalitet har man lyckats få till ett högt lumenvärde i förhållande till antal watt. Oledone 60W är väldigt prisvärd och en värdig utmanare till betydligt dyrare Tyri led, Hella led, Nbb led, ABL led m.m. Oledone 60W är också IP68 klassad vilket betyder att den är sänkbar ned till 1 meters djup vilket gör den till ett populärt val av led belysning på båtvarv och övrig industri. En särskild beläggning skyddar mot skrapning samt ett effektivt vibrationsdämpande patenterat material gör att Oledone 60W är ett led arbetsljus som lämpar sig för extra svåra arbetsförhållanden. Med ett ljusgenomsläpp på otroliga 93% kan du vara säker på att få ut det maximala avståndet från varje lysdiod. Den avger ett starkt vitt ljussken som motsvarar 350W halogen arbetsbelysning.

Oledone 60W är det optimala valet av led arbetsbelysning för både traktorer, entreprenadmaskiner och yrkesfordon men kan också användas som t.ex backljus på lastbilen, belysning för snöskoter och ATV eller på din båt. Oledone 60W är CE-godkänd, E-godkänd samt EMC-godkänd vilket betyder att arbetslampan inte stör ut annan elektronisk utrustning. Den fungerar både med 12V och 24V. Läs mer om CREE XM-L2 chipset ( http://www.cree.com/led-components-and-modules/products/xlamp/discrete-directional/xlamp-xml2 ). Denna arbetslampa har ofta ett uppskrivet värde av 6000 lumen eller mer hos flera av våra konkurrenter.


VIKTIG UPPDATERING: Sedan hösten 2016 levererar vi Oledone 60W med 3 års garanti under OEM. Anledningen till detta är för att ursprungslampan Oledone 60W förvisso presterade otroligt bra men hade problem med isoleringen och var inte tillräckligt bra anpassad för vårt tuffa nordiska klimat. Denna OEM version tillverkas av samma företag (Well Done) och använder identiska komponenter som ursprungslampan fast med en viktig skillnad, bättre isolering. Oledone 60W OEM har nu förstärkts med bättre isolering vilket gör den till det självklara valet i detta prissegment.

Trots att flera tillverkare uppger att deras produkter innehåller High Power LED Cree eller Epistar dioder behöver detta inte betyda att en arbetslampa verkligen lever upp till förväntningarna. Orsaken till detta är helt enkelt att det finns fler faktorer än val av diod som påverkar belysningskvaliten i slutändan. Övriga komponenter som bl. a dålig optik bidrar till ett lägre ljusgenomsläpp vilket medför att arbetslampan inte uppnår sin fulla kapacitet och avger ett betydligt sämre ljus. Vi använder effektiva lumen som måttstock för samtliga av våra lampor istället för teoriska lumen som är väldigt missvisande. Effektiva lumen speglar hur en arbetslampa presterar under verkliga arbetsförhållanden. Alla våra produkter genomgår rigorösa tester och med 30 dagars öppet köp, fri frakt och fri returrätt på samtliga varor kan du alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Specifikationer

Motsvarar 320W halogenljus
Spänning 9-50V DC
Effektförbrukning 60W
Ljusflöde 5400 lumen
LED 6st 10W CREE XM-L2 (USA)
Lamphus Aluminiumgods, ruggad
Fäste Rostfritt stål, rotering 360°, tilt 180°
Lins PMMA, praktiskt taget okrossbar
Vibrationsklassning 15.6G
IP Klassning IP68
EMC klassning EMC-godkänd
Arbetstemperatur -40°C till +105°C
Livslängd Upp till 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT, Deutch kontakt (hane medföljer)
Vikt 900 gram
Höjd 130 mm
Längd 155 mm
Djup 66 mm
Ljusbild Flood 60°
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE, ROHS, EMC
Garanti 3 år
Övrigt Bäst i test 2013, 2014
Artikelnummer 101710

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!