LEDX Pannlampa Cobra Enduropaket

LEDX ENDUROKIT KÅSAPAKET COBRA

  • Extremt kraftfull
  • Komplett kit (2st lampor)
  • CREE XM-L U3 (USA)
  • Bred och lång ljusbild
  • Låg vikt

Komplett kit med 2st LEDX Cobra-lampor, för de som vill köra Novemberkåsan. Tanken är att föraren driver en lampa med batteri och en lampa via MC-kabel, det ena batteriet laddas medan det andra används. LEDX Cobra ger 5105 uppmätta lumen (tillverkarens uppgift 6500 lm), mer ljus än de flesta billjus (halv och helljus tillsammans).

Fraktfritt denna veckan!

11 995 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Cobra har 8 st LED, Cree XM-L U3, och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad. Den höga verkningsgraden tillsammans med 8 st LED ger fantastiskt mycket ljus. Den nya designen med stora kylflänsar gör att vi kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen under kontroll.

LEDX pannlampor kan användas till väldigt mycket. Cobra är framtagen för att ge maximalt med ljus och detta paket fungerar för alla som kör med 12V likströmsystem på cykeln. Ett paket som kan användas av alla som kör med 12 V likströmsystem på cykeln. Sätt en lampa på kåpan, driv den med MC-kabeln från elsystemet, lampan på hjälmen driver du med ett batteri, det andra batteriet laddas medan du kör och bytes vid depåstopp.EXTREMT KRAFTFULL MED UNIK LINSTEKNIK

Ljuset på Cobran är inte bara starkast – utan kanske framförallt – den ger också det mest optimala ljuset. Vår unika linsteknik, där vi blandar olika linser för att optimera ljuset, har förfinats och kompletterats med ytterligare en vidvinkellins som sprider ljuset ännu mer (79°). Cobra har 4 olika typer linser, tillsammans ger det en oerhörd jämn ljusbild som tar vid nästan direkt från fötterna och lägger en matta av ljus långt framåt. Ljuset når ända ut i periferin, samtidigt som det sträcker sig flera hundra meter framåt.

Bilden visar hur 1st Cobra lyser.

Specifikationer

Batteri 106 Wh (11,1 V 9,6 Ah)
Ljusflöde 6500 lumen
LED Cree XM-L U3
Höjd 60 mm
Bredd 106 mm
Djup 31 mm
Färgtemperatur 5600 Kelvin
Certifiering ROHS, CE
Tillbehör 2st Cobra 6500 lampor (utan huvudställning) 2st Batterier 106wh 1st Laddare 1st MC-kabel 150 cm 2st lampfäste för hjälm och kåpa 1st skyddsglass 1st Förlängningskabel 150 cm 1st förvaringsväska
Övrigt Utrustad med följande linser: 1st bred rektangulär 1 st mjuk rund 1 st supervidvinkel ( reflektor) 5 st spot

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!