LED ramp Dual Deluxe 120W LED ramp paket

LEDRAMP PAKET - Dual Deluxe 120W

  • Premium LED ramp
  • Superoptisk lösning
  • CREE (USA) dioder
  • IP68 & E-Märkt
  • 3 års garanti

Dual Deluxe är en E-märkt led ramp som riktar sig emot ljusproffsen som lägger stor vikt på byggkvalitet och prestanda. Ett kraftigt pressgjutet IP68-klassat aluminiumhus en patenterade optik levererar ett kraftfullt ljus med god bredd som tydligt lyser upp området längst vägrenen. Denna premium ramp är speciellt framtagen för att konkurrera med marknadsledande aktörer på marknaden till en betydligt billigare prislapp. Ett påkostat reläkablage medföljer.

Fraktfritt denna veckan!

3 995 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

PREMIUM KVALITET MED 3 ÅRS GARANTI

Dual Deluxe 120W är utrustad med noggrant utvalda komponenter av hög kvalitet. Produkten levereras i snygga och exklusiva sleeves kartonger likt Rigid och andra ledande amerikanska varumärken. De patenterade Cree dioderna som man valt att bestycka Dual Deluxe-serien med skiljer sig från mängden genom sin höga BIN-klass. Deluxe bjuder på extraordinär byggkvalitet som backas upp av en tre års garanti.EXTREMT VIBRATIONS OCH STÖTTÅLIGT LAMPHUS

Dual Deluxe höga IP-klassning gör att den klarar vårt hårda nordiska klimat med råge och du behöver aldrig oroa dig för korrosion på lamphuset från våra saltade vägar. Lampan är lackerad i 4 lager pulverlack vilket gör den otroligt stryktålig oavsett placering på fordonet. Lamphuset är korrisionsskyddat med anodiserad aluminium (6063), glaset är nästintill okrossbart och stenskottsäkert tack vare ett slitstarkt polykarbonat material.


LJUSBILD OPTIMERAD FÖR LANDSVÄGSKÖRNING

Dual Deluxe levereras med en otroligt fin och jämn Combo ljusbild som erbjuder det bästa från två världar. Dioderna på sidorna ger en fin spridning på 40 grader medan dioderna i mitten ger en riktad ljusbild på 10 grader som ger en lång räckvidd. Ljusbilden är optimerad för landsvägskörning och bidrar till en högre körsäkerhet i områden där rådjur och annat vilt utgör en stor trafikfara för bilförare. Combo är den ljusbild som är mest optimal för extraljus.DETTA PAKET INNEHÅLLER FÖLJANDE:

Extraljushållare LED ramp 2-fästen HD - artikelnr: 290109

Relä / Ledningssats - artikelnr: 290185

Specifikationer

Spänning 9-32V
Strömförbrukning 10A@12V - 5.15A@24V
Effektförbrukning 120W
Ljusflöde 13.960 lumen
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Höjd 9 cm
Längd 60 cm (56 cm utan fäste)
Djup 8 cm
Ljusbild Combo
Färgtemperatur 6000K
Certifiering E-märkt
Garanti 3 år
Övrigt Relä medföljer, DT-kontakt medföljer
Artikelnummer R2009

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!