LAZER TRIPLE-R 750 ELITE GEN2 (E-BOOST)

100701

  • Premiumkvalitet
  • E-boost
  • 5068 lumen
  • 1 lux @ 517m
  • 5 års garanti

Det berömda Triple-R-sortimentet, uppgraderat så sent som 2020/21, levererar exceptionell LED-belysning till såväl bil som maskin. Ursprungligen utvecklat för de kompromisslösa kraven på professionell rally- och motorsport, har serien utvecklats till att bli en snabb favorit på marknaden för personbilar, 4x4, lätta och tunga lastbilar, både på körning på allmän väg och off-road. Nya tillägg till Triple-R-serien har innovativa funktioner och funktionalitet, inklusive patentsökt teknik som aldrig sett tidigare i ett LED-extraljus.

Fraktfritt denna veckan!

4 279 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Triple-R Elite-produkterna innehåller ett arrangemang av högeffektiva premium bin-lysdioder. Färgtemperaturen är noggrant utvald till 5000K med 80CRI för hög skärpa och tydlighet. Detta har kommit att representera våra mest kraftfulla körljus. Elektronik och optisk design fungerar i kombination för att leverera enastående avståndsbelysning, men ändå med avundsvärd ljusbredd. Den förhållandevis låga upp / ner-spridningen av ljus som avges från Triple-R serien säkerställer deras lämplighet vid takmontering, vilket undviker reflekterande bländning från bilens motorhuv.E-GODKÄNT EXTRALJUS MED E-BOOST TEKNIK

Produkten i standardutförande har ett tillval av vitt eller gult positionsljus för extra styling. 11W-lysdioder med hög effektivitet levererar ett imponerande spotljus. Den något högre upp/ner-spridning säkerställer lämplighet vid montering högt på ett fordon, såsom en lastbilshytt eller tak på en skåpbil eller annat lätta nyttofordon.


Triple-R finns i olika storlekar från 9” upp till 23”. Triple-R 1250 är godkända enligt ECE R112. Triple-R serien är i sig för kraftfull för att E-godkännas. Därför har man med fördel dragit nytta av E-Boost tekniken där det E-Märkt-kompatibla läget kan slås på beroende på landsspecifika regler och om lampan används på allmän väg eller off-road.TILLVERKAD I STORBRITANNIEN

Liksom alla högpresterande Lazer-lampor är Triple-R-serien designad, konstruerad och byggd internt i tillverkarens lokaler i Storbritannien. Du kan vara helt säker på exceptionell avancerad produktdesign i kombination med överlägsna belysningsnivåer där allt backas upp med vår omfattande 5-års garanti.


Specifikationer

Spänning 9-32V
Lins Polykarbonat
IP Klassning IP67
Livslängd 50 000 timmar
Vikt 1 kg
Höjd 73mm (exkl. fäste)
Längd 230mm (exkl. fäste)
Djup 105mm (exkl. fäste)
Ljusbild Spot
Färgtemperatur 5000K
Certifiering E-märkt ECE R112 (ej E-boost) med referenstal 12,5
Garanti 5 år
Tillbehör Kabellängd 310 mm
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 995:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 995:- 30 dagars öppet köp!