Cyber week utgår om 00:00:00

LAZER ST6 EVOLUTION

100715

  • Premiumkvalitet
  • E-godkänd (ref 45)
  • 6204 lumen
  • 340 m @ 1 lux
  • 5 års garanti

ST / T Evolution-utbudet av produkter har högeffektiva, premium 11W lysdioder i kombination med vakuummetalliserad konisk optik för att leverera en kraftfull ljusbild med bred spridning. Detta gör produkterna särskilt väl lämpade för landsbygds- och terrängtillämpningar. Samtliga produkter inom ST-/T-serien innehar samma produktdesign och innehåller samma samma elektriska uppbyggdnad. ST / T Serien finns i storlekar från 5” till 46”. Dessa LED-ramper drar nytta av enorm mångsidighet efter att ha använts i ett brett spektrum av olika applikationer och fordonstyper.

Fraktfritt denna veckan!

4 149 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Överlägsen ljusprestanda levereras av 11W-LED-lampor med hög effekt tillsammans med avancerad elektronisk design. Kombinerat med sofistikerade värmehanteringssystem och ultrareflekterande vakuummetalliserade reflektorer för att utnyttja den maximala mängden ljus där du behöver det: på vägen eller spår framåt. Liksom alla Lazer-produkter produceras LED-lamporna noggrant med 5000K i färgtemperatur för att maximera skärpan och definitionen av din omgivning.


UTVECKLAD FÖR ATT HÅLLA


Eftersom produkterna var först lanserades 2010 och efter det har kunnat dra nytta av den utveckling som skett på vägen. Sedan den första lanseringen har sortimentet omarbetats och omformats med den senaste och bästa teknologin. Detta tillsammans med en mer modern, sömlös och slimmad design gör dem enklare att installera, mer motståndskraftiga mot smuts-, snö- och isansamlingar.TILLVERKAD I STORBRITANNIEN


Utöver prestanda är ST / T Evolution LED-ramper byggda för att hålla, någonting som backas upp av en omfattande 5 års garanti. Designad, konstruerad och tillverkad internt i Storbritannien där högsta fokus varit byggkvalitet, vilket säkerställer att lamporna fungerar lika bra som de ser ut och fungerar i många år framöver. Lamporna i de mindre storlekerna är godkända enligt ECE-R112, medan lampans större ljusramper inte är E-godkända och istället avsedda för terränganvändning via en oberoende omkopplare.

Specifikationer

Spänning 9-32V
Ljusflöde 6204 lumen
LED 11W LED
IP Klassning IP69K
Livslängd 50 000 timmar
Vikt 912 g
Höjd 64 mm (exkl. monteringsfäste)
Längd 284 mm
Djup 68 mm
Ljuslängd med 1 lux 648 meter (Spot ljusbild)
Garanti 5 år
Övrigt Kabellängd: 300 mm
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 995:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 995:- 30 dagars öppet köp!