IPF H8 / H9 / H11 / H16 / H27 6500K 12W LED konverteringskit 12V

780905

  • Tillverkat i Japan
  • Premium kvalitet
  • Exakt ljusbild  
  • Säker för medtrafikanter
  • 2 års garanti

IPF är ett Japanskt varumärke som är välkända för sina unika och kraftfulla rally lampor tillverkade i lätt aluminium. IPF kännetecknas av hög kvalitet och en design som slår det mesta för användning på rally bilar, personbilar och lastbilar. IPF är Japans motsvarighet till Hella då de även bygger en del originallyktor åt Japanska biltillverkare såsom Nissan, Honda och Mitsubishi. Kvalitén och prestandan är som alltid på topp. Fläkten, kylflänsen och lysdioderna kommer inte ge upp i första taget. IPF utmärker sig bland konkurrenterna genom att tillverka lampor med exakt och precis ljusbild.

Fraktfritt denna veckan!

1 595 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Dessa LED lampor från IPF bländar inte likt många billiga LED eller Xenonkonverteringar gör. Ljusbilden är exakt och precis utan stickljus. Detta kit är främst för dimljuskonvertering och är utvecklat för att tåla den mer utsatta miljön och har därför ingen fläkt vilket gör att den inte blir lika stark som sin storebror som är utvecklat för helljus/halvljus med fläktkylning. Dessa utan fläkt har 2700 lumen medan de med fläkt har 3600 lumen. Lamporna ger dessutom ett vitare och skarpare ljus med en bättre färgåtergivning och kontrast för bättre sikt vilket ökar säkerheten rejält!

Det fuskas en hel del med Watt och lumen men IPF anger endast riktiga mätvärden utan några undantag. Lampan går att efterjustera via 2 små insexsruvar på baksidan.


OBS!

IPFs LED konverteringskit är optimerat och milimeteranpassat in i minsta detalj för att kunna återskapa en så exakt ljusbild som möjligt ur en halogenreflektor. Till skillnad från en halogenlampa så kommer ljuset ur dessa LED lampor ge ett mycket skarpare, vitare och behagligare sken med mer naturlig färgtemperatur likt dagsljus. En rejäl säkerhetshöjare med andra ord som inte utsätter dina medtrafikanter för fara då de inte orsakar mer bländande effekt än en vanlig glödlampa.Specifikationer

Sockel H8 / H9 / H11 / H16 / H27
Spänning 12V
Effekt 12W x 2
Effektivt ljusflöde 2700 lumen
Livslängd Mer än 50 000 timmar
Diameter Se bild
Färgtemperatur 6500K
Kylning Dataoptimerad aluminium kylfläns
Certifiering CE, ROHS, EMC
Garanti 2 år
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!