IPF H4 LED-KONVERTERING 5000LM 25/21W 12/24V G SERIES

N-780901

  • Tillverkat i Japan
  • Premium kvalitet
  • Exakt ljusbild  
  • Säker för medtrafikanter
  • 2 års garanti

IPF är ett Japanskt varumärke som är välkända för sina unika och kraftfulla rally lampor tillverkade i lätt aluminium. IPF kännetecknas av hög kvalitet och en design som slår det mesta för användning på rally bilar, personbilar och lastbilar. IPF är Japans motsvarighet till Hella då de även bygger en del originallyktor åt Japanska biltillverkare såsom Nissan, Honda och Mitsubishi. Kvalitén och prestandan är som alltid på topp. Fläkten, kylflänsen och lysdioderna kommer inte ge upp i första taget. IPF utmärker sig bland konkurrenterna genom att tillverka lampor med exakt och precis ljusbild.

Fraktfritt denna veckan!

3 295 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

IPF’s nyaste serie med LED-konverteringskit “G Series” för halogenstrålkastare med H4-sockel. IPF’s LED-konverteringskit är optimerade och millimeteranpassade för att producera ett så bra och exakt ljus som möjligt ur en halogenreflektor. Dessa LED-lampor är specifikt utvecklade för fordonsbruk, med ett flertal funktioner och fördelar som är unika för IPF.


Ljuset från dessa LED-lampor är starkare och vitare än halogenlampor, samt ger även en mer naturlig färgtemperatur likt dagsljus. IPF’s LED-lampor bländar inte likt många enklare LED- eller Xenonkonverteringar. Med IPF ökar säkerheten för både dig och dina medtrafikanter. Med nya “G Series” levereras mer ljus (mer lumen) med ett mer konstant ljusflöde. Kylningen av dessa LED-lampor har utvecklats ytterligare, för ännu längre livstid och hållbarhet. Inget annat LED-konverteringskit håller lika hög kvalitet som dessa kit från IPF.


OBS!

IPFs H4 LED konverteringskit är optimerat och milimeteranpassat in i minsta detalj för att kunna återskapa en så exakt ljusbild som möjligt ur en halogenreflektor. Till skillnad från en halogenlampa så kommer ljuset ur dessa LED lampor ge ett mycket skarpare, vitare och behagligare sken med mer naturlig färgtemperatur likt dagsljus. En rejäl säkerhetshöjare med andra ord som inte utsätter dina medtrafikanter för fara då de inte orsakar mer bländande effekt än en vanlig glödlampa.Specifikationer

Sockel H4
Spänning 12V/24V
Effekt 25/21W x 2
Effektivt ljusflöde 5000 lumen helljus, 3000 lumen halvljus
Livslängd Mer än 50 000 timmar
Färgtemperatur 6500K
Kylning Passiv
Certifiering CE, ROHS, EMC
Garanti 2 år
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!