IPF H4 LED compact 5000K 20W LED konverteringskit 12V

780903

  • Tillverkat i Japan
  • Premium kvalitet
  • Exakt ljusbild  
  • Säker för medtrafikanter
  • 2 års garanti

IPF är ett Japanskt varumärke som är välkända för sina unika och kraftfulla rally lampor tillverkade i lätt aluminium. IPF kännetecknas av hög kvalitet och en design som slår det mesta för användning på rally bilar, personbilar och lastbilar. IPF är Japans motsvarighet till Hella då de även bygger en del originallyktor åt Japanska biltillverkare såsom Nissan, Honda och Mitsubishi. Kvalitén och prestandan är som alltid på topp. Fläkten, kylflänsen och lysdioderna kommer inte ge upp i första taget. IPF utmärker sig bland konkurrenterna genom att tillverka lampor med exakt och precis ljusbild.

Fraktfritt denna veckan!

2 795 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 1495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Dessa LED lampor från IPF bländar inte likt många billiga LED eller Xenonkonverteringar gör. Ljusbilden är exakt och precis utan stickljus. Hela 3200 riktiga lumen och 40 riktiga Watt (100% effekt) tack vare IPF's mycket effektiva lysdioder samt en väldigt noggrann placering av dioderna i linje med en H4 halogenlampas filament, ger lampan den mycket rena och kraftfulla ljusbilden. En lysdiod lyser inte 360 grader som en halogenlampa vilket resulterar i mindre bländande ljus än en vanlig halogenlampa i de flesta fall. Ett par vanliga glödlampa brukar ha mellan 2000-3000 lm beroende på kvalitet, och med IPFs LED konveringskit får du 50% mer ljus. Lamporna ger dessutom ett vitare och skarpare ljus med en bättre färgåtergivning och kontrast för bättre sikt vilket ökar säkerheten rejält!

Det fuskas en hel del med Watt och lumen men IPF anger endast riktiga mätvärden utan några undantag! 

OBS!

IPFs H4 LED konverteringskit är optimerat och milimeteranpassat in i minsta detalj för att kunna återskapa en så exakt ljusbild som möjligt ur en halogenreflektor. Till skillnad från en halogenlampa så kommer ljuset ur dessa LED lampor ge ett mycket skarpare, vitare och behagligare sken med mer naturlig färgtemperatur likt dagsljus. En rejäl säkerhetshöjare med andra ord som inte utsätter dina medtrafikanter för fara då de inte orsakar mer bländande effekt än en vanlig glödlampa.Specifikationer

Sockel H4
Antal lampor 2 st
Spänning 12V
Effekt 20W x 2
Effektivt ljusflöde 3200 lumen
Livslängd Mer än 50 000 timmar
Diameter Se bild
Färgtemperatur 5000K
Kylning Dataoptimerad aluminium kylfläns
Certifiering CE, ROHS, EMC
Garanti 2 år
"Vi tar det där lilla extra steget för kunden"

Alltid snabba leveranser!

1-3 dagar leveranstid. Du har möjlighet att själv välja önskad speditör i kassan

Marknadens bästa garantier

Våra produkter levereras med en garantitid som sträcker upp till 7 år beroende på val av produkt.

Alltid fri frakt

Alltid fri frakt vid köp över 1495:- inkl moms. Vi har även generösa returvillkor.

Andra kunder har även tittat på..

Fri frakt över 1495:- 30 dagars öppet köp!