IPF H4 LED 6500K 24W LED konverteringskit 12V

IPF H4 LED 6500K 24W LED konverteringskit 12V

  • Tillverkat i Japan
  • Premium kvalitet
  • Exakt ljusbild  
  • Säker för medtrafikanter
  • 2 års garanti

IPF är ett Japanskt varumärke som är välkända för sina unika och kraftfulla rally lampor tillverkade i lätt aluminium. IPF kännetecknas av hög kvalitet och en design som slår det mesta för användning på rally bilar, personbilar och lastbilar. IPF är Japans motsvarighet till Hella då de även bygger en del originallyktor åt Japanska biltillverkare såsom Nissan, Honda och Mitsubishi. Kvalitén och prestandan är som alltid på topp. Fläkten, kylflänsen och lysdioderna kommer inte ge upp i första taget. IPF utmärker sig bland konkurrenterna genom att tillverka lampor med exakt och precis ljusbild.

Fraktfritt denna veckan!

2 795 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Dessa LED lampor från IPF bländar inte likt många billiga LED eller Xenonkonverteringar gör. Ljusbilden är exakt och precis utan stickljus. Hela 2100 riktiga lumen och 24 riktiga Watt (100% effekt) per lampa tack vare IPF's mycket effektiva lysdioder samt en väldigt noggrann placering av dioderna i linje med en H4 halogenlampas filament, ger lampan den mycket rena och kraftfulla ljusbilden. En lysdiod lyser inte 360 grader som en halogenlampa vilket resulterar i mindre bländande ljus än en vanlig halogenlampa i de flesta fall. En vanlig glödlampa brukar ha mellan 1000-1500 lumen beroende på kvalitet, och med IPFs LED konveringskit får du 100% mer ljus. Det fuskas en hel del med Watt och lumen men IPF anger endast riktiga mätvärden utan några undantag! 


OBS!

IPFs H4 LED konverteringskit är optimerat och milimeteranpassat in i minsta detalj för att kunna återskapa en så exakt ljusbild som möjligt ur en halogenreflektor. Till skillnad från en halogenlampa så kommer ljuset ur dessa LED lampor ge ett mycket skarpare, vitare och behagligare sken med mer naturlig färgtemperatur likt dagsljus. En rejäl säkerhetshöjare med andra ord som inte utsätter dina medtrafikanter för fara då de inte orsakar mer bländande effekt än en vanlig glödlampa.Specifikationer

Sockel H4
Antal lampor 2 st
Spänning 12V
Effektförbrukning 24W x 2
Effektivt ljusflöde 4200 lumen
Livslängd Mer än 50 000 timmar
Diameter Se bild
Färgtemperatur 6500K
Kylning Fläktkylning
Certifiering CE, ROHS, EMC
Garanti 2 år

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!