Gripen 12LED 60W led extraljus

Gripen 12LED 60W

  • 1 lux @ 473 meter
  • Finns 2 olika ljusbilder
  • CREE (USA) dioder
  • Kraftig vibrationsplatta
  • 2 års garanti

Gripen LED extraljus genererar en ljusstyrka som överträffar ett standard xenon extraljus. Fördel med Gripen är snabb uppstart, d.v.s lampan når full effekt på mindre än en sekund. Livslängden på upp till 50 000 timmar gör Gripen 12L 60W till det självklara valet av extraljus.

Fraktfritt denna veckan!

1 145 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

MARKNADENS MEST PRISVÄRDA LED EXTRALJUS

Gripen LED extraljus drivs av 12st kraftfulla och noggrant utvalda LED dioder från amerikanska Cree. Gripen 12L 60W i PENCIL/SPOT utförande ger en långsmal ljusbild med en fullgod bredd på 15 grader och räckvidden sträcker sig över 500 meter (1 lux @ 473 meter). Med FLOOD ljusbild har lampan en räckvidd som sträcker sig över 300 meter med 35 graders spridning (1 lux @ 302 meter). Gripen levereras i snygga och exklusiva kartonger och garantin gäller i hela 2 år.


ROBUST LAMPHUS SOM TÅL ALLA VÄDERLEKAR

Lampan har ett svartlackerat lamphus i solid aluminiumgods med kylflänsar för god värmeavledning och lins i stryktåligt polykarbonat. Gripen 12L 60W har en kraftig vibrationsplatta och justerbart montagefäste. Stödstag (medföljer ej men rekommenderas!) för vibrationsfritt ljus kan monteras i de alternativa bultfästena på lampans båda sidor.


Notera: Välj önskad ljusbild i menyn i högra hörnet!


OBS. Gripen finns även som paketerbjudande, Klicka här
för att se våra mängdrabatter!


Trots att flera tillverkare uppger att deras produkter innehåller High Power LED Cree eller Epistar dioder behöver detta inte betyda att en arbetslampa verkligen lever upp till förväntningarna. Orsaken till detta är helt enkelt att det finns fler faktorer än val av diod som påverkar belysningskvaliten i slutändan. Övriga komponenter som bl. a dålig optik bidrar till ett lägre ljusgenomsläpp vilket medför att arbetslampan inte uppnår sin fulla kapacitet och avger ett betydligt sämre ljus. Vi använder effektiva lumen som måttstock för samtliga av våra lampor istället för teoriska lumen som är väldigt missvisande. Effektiva lumen speglar hur en arbetslampa presterar under verkliga arbetsförhållanden. Alla våra produkter genomgår rigorösa tester och med 30 dagars öppet köp, fri frakt och fri returrätt på samtliga varor kan du alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Specifikationer

Spänning 12-48V DC
Strömförbrukning 4.5 vid 12V, 2.0A vid 24V
Effektförbrukning 60W
Ljusflöde 5100 lumen
LED 12st 5W CREE XP-G R5 (USA)
Lins Nästintill okrossbar polykarbonat
EMC klassning EMC-godkänd
Arbetstemperatur -40°C ~ +85°C
Livslängd Upp till 50 000 timmar
Vikt 1.5 kg
Höjd 180 mm
Längd 180 mm
Djup 97 mm
Ljusbild Spot/Pencil 10°, Flood 35°
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE, ROHS, EMC (inga radiostörningar)
Garanti 2 år
Energieffektivitetsklass A++
Artikelnummer 200805

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!