Gripen 120W Pencil led extraljus

Gripen 120W

  • Lång ljusbild (1 lux @ 600m)
  • CREE (USA) dioder
  • 10.200 lumen
  • Motsvarar ca 400W halogen
  • 2 års garanti

"Storebror" till Gripen 60W är en nyhet för i år. Gripen 120W LED extraljus genererar en ljusstyrka som överträffar ett standard xenon extraljus och är utrustad med kraftfulla XTE dioder. (148 lumen/watt). Fördel med LED extraljus är snabb uppstart, d.v.s lampan når full effekt på mindre än en sekund. Livslängden på upp till 50 000 timmar gör Gripen 120W till en god investering. Gripen 120W är utrustad med 24 st 5W dioder från amerikanska företaget Cree.

Fraktfritt denna veckan!

1 995 kr inkl. moms

2 495 kr

-500 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

Lampan har ett svartlackerat lamphus i solid aluminiumgods med kylflänsar för god värmeavledning och lins i stryktåligt polykarbonat. Gripen 120W har en kraftig vibrationsplatta och justerbart montagefäste. Stödstag (medföljer ej men rekommenderas!) för vibrationsfritt ljus kan monteras i de alternativa bultfästena på lampans båda sidor. Dessa är helt i aluminum som visserligen är en lättmetall men vi rekommenderar att de monteras med en rejäl upphängning. För montering på frontbåge så krävs inga stag men sitter dem bara i plastfront kan det vara behövligt med stag och extraljushållare som ni hittar här. Lampan har förborrade hål i sidorna för m8 gängad stång/stag.


Trots att flera tillverkare uppger att deras produkter innehåller High Power LED Cree eller Epistar dioder behöver detta inte betyda att en arbetslampa verkligen lever upp till förväntningarna. Orsaken till detta är helt enkelt att det finns fler faktorer än val av diod som påverkar belysningskvaliten i slutändan. Övriga komponenter som bl. a dålig optik bidrar till ett lägre ljusgenomsläpp vilket medför att arbetslampan inte uppnår sin fulla kapacitet och avger ett betydligt sämre ljus. Vi använder effektiva lumen som måttstock för samtliga av våra lampor istället för teoriska lumen som är väldigt missvisande. Effektiva lumen speglar hur en arbetslampa presterar under verkliga arbetsförhållanden. Alla våra produkter genomgår rigorösa tester och med 30 dagars öppet köp, fri frakt och fri returrätt på samtliga varor kan du alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

Specifikationer

Spänning 12-60V DC
Effektförbrukning 120W
Ljusflöde 10 200 lumen
Fäste Singelbult
Lins Nästintill okrossbar polykarbonat
IP Klassning IP67
EMC klassning EMC-godkänd
Arbetstemperatur -40°C ~ +85°C
Livslängd Upp till 50 000 timmar
Vikt 3.3 kg
Höjd 240 mm (inkl. monteringsfäste)
Djup 90 mm
Diameter 225 mm
Ljusbild Spot/Pencil
Färgtemperatur 6000K
Certifiering CE, ROHS, EMC
Garanti 2 år
Artikelnummer 200808

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!