LED ramp Dual Deluxe 180W

Dual Deluxe 180W

  • Premium LED ramp
  • Superoptisk lösning
  • CREE (USA) dioder
  • IP68 & E-Märkt
  • 5 års garanti

Dual Deluxe är en E-märkt Premium led ramp som riktar sig emot ljusproffsen och de mest kräsna konsumenterna. Ett kraftigt pressgjutet aluminiumhus gör att den uppfyller IP68-klassning som tillsammans med en patenterade optik levererar ett brutalt ljus som inte lämnar någon missnöjd. Denna premium produkt är speciellt framtagen för att konkurrera med de allra bästa ramperna på marknaden till en betydligt billigare prislapp. Reläkablage medföljer.

Fraktfritt denna veckan!

4 795 kr inkl. moms

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

PREMIUM KVALITET MED 5 ÅRS GARANTI

Denna ljusramp använder noggrant utvalda komponenter av högsta kvalitet som finns att tillgå på världsmarknaden. Produkten levereras i snygga och exklusiva sleeve kartonger likt Vision X och andra ledande amerikanska varumärken. De patenterade Cree dioderna som man valt att bestycka Dual Deluxe-serien med skiljer sig från mängden genom sin väldigt höga BIN-klass. När du väljer att utrusta ditt fordon med Dual Deluxe-serien så slipper du stora lampor som förstör bilens design i fronten och som enkelt går sönder på grund av stenskott.


UNIKA EGENSKAPER MED ÄKTA IP68-KLASSNING

Denna LED ramp är utrustad med ett kraftfullt EMC störningsskydd för att undvika radiostörningar eller störning på exempelvis GPS. Dual Deluxe 180W har ett otroligt högt ljusgenomsläpp på 97% och levererar makalösa 20.940 lumen. Dual Deluxe är utrustad med en helt unik tryckventil på sidan som gör att den drar in och släpper ut luft vid kalla och varma väderförhållanden. Detta medför att du aldrig behöver oroa dig för att fukt ska bildas innanför lampglaset. Denna LED ramp är special designad från grunden och är framtagen för en minimal värmeutveckling vilket möjliggör en konstant maximal driveffekt. Dess höga IP-klassning gör att den klarar vårt hårda nordiska klimat med råge och du behöver aldrig oroa dig för korrosion på lamphuset från våra saltade vägar. Lampan är lackerad i 4 lager pulverlack vilket gör den otroligt stryktålig oavsett placering på fordonet.


OTROLIGT FIN LJUSBILD

Dual Deluxe levereras med en otroligt fin och jämn Combo ljusbild som erbjuder det bästa från två världar. Dioderna på sidorna ger en spridning på 40 grader medan dioderna i mitten ger en spridning på 10 grader med lång kastlängd. Då får därmed en fin bredd och räckvidd på en och samma gång. Combo är den ljusbild som är mest optimal för extraljus.Dess höga IP-klassning gör att den klarar vårt hårda nordiska klimat med råge och du behöver aldrig oroa dig för korrosion på lamphuset från våra saltade vägar. Lampan är lackerad i 4 lager pulverlack vilket gör den otroligt stryktålig oavsett placering på fordonet.

Specifikationer

Spänning 9-32V
Strömförbrukning 15A@12V - 7.73A@24V
Effektförbrukning 180W
Ljusflöde 20.940 lumen
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Höjd 9 cm
Längd 85 cm (81 cm utan fäste)
Djup 8 cm
Ljusbild Combo
Färgtemperatur 6000K
Certifiering E-märkt
Garanti 5 år
Övrigt Relä medföljer, DT-kontakt medföljer
Artikelnummer R2011

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!