LED ramp Deluxe SR 20" 100W E-Märkt

Deluxe SR 20" 100W E-Märkt

  • Premium LED ramp
  • Superoptisk lösning
  • CREE (USA) dioder
  • IP68 & E-Märkt
  • 3 års garanti

Detta erbjudande gäller så långt lagret räcker, vi reserverar oss för slutförsäljning. Deluxe SR 20" är en slimmad E-märkt premium led ramp som riktar sig emot ljusproffsen med höga krav på god belysning och design. Ett kraftigt pressgjutet aluminiumhus gör att den uppfyller IP68-klassning som tillsammans med en patenterad optik levererar mycket ljus som inte lämnar någon missnöjd. Dess höga IP-klassning gör att den klarar vårt hårda nordiska klimat med råge och du behöver aldrig oroa dig för korrosion på lamphuset från våra saltade vägar. Lampan är lackerad i 4 lager pulverlack vilket gör den otroligt stryktålig oavsett placering på fordonet. Reläkablage medföljer.

Fraktfritt denna veckan!

2 295 kr inkl. moms

3 295 kr

-1 000 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 495:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

PREMIUM KVALITET MED 3 ÅRS GARANTI

Deluxe SR 20" använder noggrant utvalda komponenter av högsta kvalitet som finns att tillgå på världsmarknaden. Produkten levereras i snygga och exklusiva kartonger likt Vision X och andra ledande amerikanska varumärken. De patenterade Cree dioderna som man valt att bestycka Deluxe-serien med skiljer sig från mängden genom sin väldigt höga BIN-klass. När du väljer att utrusta ditt fordon med Single Deluxe-serien så slipper du stora lampor som förstör bilens design i fronten och som enkelt går sönder på grund av stenskott.


UNIKA EGENSKAPER

Denna LED ramp är utrustad med ett kraftfullt EMC störningsskydd för att undvika radiostörningar eller störning på exempelvis GPS. Deluxe SR 20" har ett otroligt högt ljusgenomsläpp och levererar imponerande 11.640 lumen. Deluxe SR 20" är utrustad med en helt unik tryckventil på sidan som gör att den drar in och släpper ut luft vid kalla och varma väderförhållanden. Detta medför att du aldrig behöver oroa dig för att fukt ska bildas innanför lampglaset. Denna LED ramp är special designad från grunden och är framtagen för en minimal värmeutveckling vilket möjliggör en konstant maximal driveffekt.


ENKELRADIG LED RAMP MED OTROLIGT FIN LJUSBILD

Deluxe SR 20" levereras med en otroligt fin och jämn Combo ljusbild alternativt Spot/Pencil. Combo erbjuder det bästa från två världar. Dioderna på sidorna ger en spridning på 40 grader medan dioderna i mitten ger en spridning på 10 grader med lång kastlängd. Då får därmed en fin bredd och räckvidd på en och samma gång med Combo som ljusbild. Spot avger ett ljus med 10 graders spridning, dock är Combo den ljusbild som är mest optimal för extraljus.MONTERINGSTIPS: Vi rekommenderar följande fäste till Deluxe SR 20".

Extraljushållare LED ramp 2-fästen - artikelnr: 290105Specifikationer

Spänning 9-32V
Strömförbrukning 8,5A@12V - 4.30A@24V
Effektförbrukning 100W
Ljusflöde 11.640 lumen
LED 20st 5W Cree XT-E dioder (USA)
Lamphus Pressgjutet aluminiumhus (6063)
Lins Bayer PC Lins (nästintill okrossbar)
IP Klassning IP68
EMC klassning CISPR25-klassad
Arbetstemperatur 40°C~+95°C
Livslängd 50 000 timmar
Kontaktanslutning DT kontakt
Höjd 6,6 cm
Längd 56 cm (52 cm utan fäste)
Djup 6,4 cm
Ljusbild Combo eller Spot
Färgtemperatur 6000K
Certifiering E-märkt
Garanti 3 år
Övrigt Relä medföljer, DT-kontakt medföljer

Fri frakt på allt och öppet köp i 30 dagar!

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!