Blixtljusramp Supervision TRV 800 mm GEN 3

BLIXTLJUSRAMP SUPERVISION TRV 800 MM GEN 3

404044

  • ECE-R65 godkänd
  • Uppfyller Klass 2
  • 12 blixtljusmönster
  • IP67
  • 2 års garanti

Förbeställ ditt exemplar, leverans sker vecka 33! Efter flera års utveckling är Supervision TRV GEN 3-serien äntligen här. För första gången någonsin har man lyckats få fram en Klass 2-godkänd blixtljusramp med premium komponenter till ett pris som egentligen inte borde vara möjligt. Genom ett nära samarbete med världens största tillverkare så kan vi äntligen lansera TRV GEN 3 i vårt sortiment. Rampen erbjuder flera olika blixtljusmönster och är utrustad med extremt kraftfulla dioder som gör fordonet synligt även mitt på dagen i direkt solljus. Rampen kombinerar en snygg och stilren design med ett robust lamphus som klarar biltvätt och alla väderlekar. 

Fraktfritt denna veckan!

4 495 kr inkl. moms

6 495 kr

-2 000 kr

Ditt självklara val!
  • Gratis frakt över 995:-
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagar öppet köp
  • Säkra betalningar
  • 100% nöjd kund garanti

Mer information

EN BLIXTLJUSRAMP SOM SKAKAR OM MARKNADEN

TRV GEN 3 kommer att konkurrera samtliga ramper som finns att tillgå på marknaden idag i denna prisklass. Rampen erbjuder en prestanda och byggkvalitet som i normala fall innebär en tredubbel prisökning för konsumenten. Vi har lyssnat på våra kunder och anpassat lamphuset för att klara de mest extrema arbetsmiljöerna vilket i sin tur kommer att reducera problem relaterade till fukt och kondens. RAMP MED LÅG PROFIL SOM UPPFYLLER R-65 KLASS 2

Det unika med TRV GEN 3 är inte bara att lamphuset har en förstärkt isolering eller att dioderna som sitter i egentligen endast återfinns i de högre prisklasserna. Det som är mest unikt är ändå rampens Klass 2-funktion som innebär att rampen inte blixtrar lika skarpt och ger ett betydligt mer behagligare ljus under nattarbete och inte bländar personer som befinner sig i närheten. Rampen är utformad med en låg profil och patenterad reflexteknik för maximal synlighet på flera tusen meter.


Fler bilder finns tillgängliga inom kort!

Specifikationer

Spänning 10-30V
Lins Polykarbonat, praktiskt taget okrossbar
Antal blixtmönster 12 st
IP Klassning IP67 (tål alla väderlekar)
EMC klassning EMC-godkänd (R10-04)
Livslängd 100.000 timmar
Höjd 56 mm
Längd 800 mm
Djup 300 mm
Certifiering ECE-R65 godkänd för användning på svenska vägar (Klass 1, Klass 2)
Garanti 2 års garanti
Tillbehör Monteringsdetaljer medföljer såsom fötter och kontrollbox. Levereras med 5 meter kabel.

Andra kunder har även tittat på...

Fri frakt på allt & 30 dagars öppet köp!